stop_policija_2U petak ujutru, oko osam časova, Mustafa Ćatović(51), poljoprivrednik iz prigradskog naselja Velje Polje kod Tutina ubio je hicima iz pištolja svoju suprugu Ajkunu(46) i ćerku Almasu(13), a potom je izvršio samoubistvo tako što je sebi pucao u grudi.

Tragediju koja se dogodila u dvorištu porodične kuće Ćatovića policiji su prijavile komšije koje su čule pucnjavu, a potom su i videle tri beživotna tela u njihovom dvorištu.

Područna policijska uprava u Novom Pazaru u petak je samo, pod inicijalima, potvrdila da se dogodila tragedija, ali ništa više nije saopšteno o detaljima i uzrocima, jer se, kako nam je saopšteno, čekalo da istražni organi završe uviđaj koji je bio u toku.

Prema nezvaničnim informacijama, Mustafa je najpre, u dvorištu porodične kuće, blizu štale, pucao u suprugu Ajkunu, čuvši pucnje ćerka Almasa je istrčala iz kuće da vidi o čemu se radi, ali je otac i u nju ispalio nekoliko hitaca, a zatim je pucao sebi u grudi. Takođe, prema nezvaničnim informacijama, pucnjavi je prethodila kraća porodična rasprava, a uzrok tragedije moglo bi da bude Mustafino nervno rastrojstvo.

Porodica Ćatović u Velje Polje se doselila pre nekoliko godina iz planinskog sela Jarebice, Mustafa je bio dobar domaćin i uzorni poljoprivrednik, važeo je za mirnog i tihog čoveka, pa je zločin koji je počinio bio šok za sve u komšiluku i celom Tutinu. Prema nezvaničnim informacijama, Mustafa i Ajkuna imaju još jednu udatu ćerku i sina. Više detalja o ovoj tragediji, koja se najverovatnije dogodila bez svedoka, znaće se posle detaljne istrage i obdukcije leševa nastradalih.