ТВИТЕР БРАНИ НАТО, Сједињене Државе и ЕУ од твитераша из Русије

TVITER BRANI NATO, Sjedinjene Države i EU od tviteraša iz Rusije

24 februara 2021

TVITER je najavio uklanjanje 100 naloga koji su navodno povezani sa Rusijom.Saopštio je da je otkrio mrežu od 69 naloga koji su bili povezani sa Rusijom, a sa kojih je pokušavano da se „podriju vera u NATO i njegovu stabilnost“.

Još 31 „ruski“ nalog je izbrisan jer su njihovi vlasnici navodno pokušali da utiču na SAD i EU.

KOMENTARI4 komentara

 1. Kosovac says:

  Nema tu ničeg nenormalnog, valjda su svi shvatili da vlasnici medijuma, bili to komunisti, demokrate, evroatlantisti i svi ostali, žare i pale po svom medijumskom prostoru. Otužno je samo to što mi gledamo u te degenerike kao u bogove i kao u neku inteligenciju kojoj nismo dorasli. Pa gutamo sve što nam serviraju, kao zombi. ……………Treba se uporno boriti protiv njih, treba ih bojkotovati što je veoma lako ako se narod ili neka grupacija homogenizuje i krene u akciju. Odbacivši sentimentalnost koju su nam oni ugradili indoktrinacijom. ……………Šta je Twitter? Obično sranje, ptičica koju može uvek u slast da pojede neka mačkica i da ispljune ono grozno perje. A neki Tviteraši će malo da cmizdre, pa će se onda prikloniti nekom novom ….boock…. Rodiće se nova ljubav, biće interesantno.

 2. jovan says:

  Tviter i druge drustvene mreze su platforme Nato i "duboke mocvare USA"- i u sluzbi su Novog Totalitarnog Poretka, gde nece moci niko nista da napise, kaze sto je ISTINA, a suprotno Velikom Bratu i "novogovorru"! U nastupajucem Novom Svetu nema slobode govora, jedino njihove lazi. to je Orvelovo predskasanje koje se ostvaruje i u detaljiima. Budale to zovu DEMOKRACIJA.

 3. test01 says:

  tviter i facebok su cista propagandana masinerija koja nije potrebna nikome osim dubokoj drzavi da oblikuju javno mjenje i kontrolisu populaciju i prikuplja podatke. Ima mnogo korisnih aplikacija ali ove nisu potrebne nikome! Ali hajde objasnite vi to ovoj mladoj generaciji koja mora da ih koristi ili ce ih proglasiti nenormalnim....

 4. radmila says:

  ... "da se podrije vera u Nato i njegovu stabilnost"!?! Ko jos vjeruje u to.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *