У АЛБАНИЈИ ЈЕ „ГРАЂАНСКИ РАТ“: Председник Европског парламента изјавио да је ситуација веома тешка! (ВИДЕО)

U ALBANIJI JE „GRAĐANSKI RAT“: Predsednik Evropskog parlamenta izjavio da je situacija veoma teška! (VIDEO)

3 marta 2019

Predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani izjavio je da je aktuelna situacija u Albaniji veoma opasna za stabilnost regiona, ocenivši istovremeno da je između tamošnje opozicije i vlade u toku – „građanski rat“.

– Veoma smo fokusirani na Balkan pošto stabilnost Balkana znači i stabilnost za Evropu – rekao je Tajani tokom posete SAD, gde se sastao sa generalnim sekretarom UN Antoniom Guteresom.On je rekao da je bilo reči i o situaciji u Albaniji za koju je kazao da je veoma teška zato što je u toku „građanski rat između opozicije i vlade“.

Tajani je govorio i o investicijama na Balkanu, rekavši da se mora pažljivo paziti odakle one dolaze, prenosi Top čenel.

– Nisu to samo evropske, već i ruske, arapske i turske investicije. Ovo je teška igra – rekao je Tajani, dodavši da Evropa mora da bude veoma aktivna.

KOMENTARI10 komentara

 1. Ivana says:

  Velika Albanija divlja a eu, vatikan i ameri podržavaju normalno Srbija je i za ovo kriva kao i za sve. Katolibani umislili da ima dva Boga katolički i onaj kojeg mrze pravoslavni. A Bog je samo jedan pa katolibani neće videti carstva nebeskoga.

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  ajmo junačine, do zadnjeg :-)))

 3. uf says:

  Mamu vam olosku, to vi zelite ali i mi pa da se sa dusmanima rascistimo za sva vremena. Naravno i sa vama - hiljadugodisnjem neprijateljem.

 4. Cetnik says:

  RISE OF THE PLANET OF THE APES

 5. milorad2 says:

  NATO i USA su od te države napravili narko kartel, SVE se raspalo tamo, ali ne mogu SVI da budu u tom kartelu, A ONIH KOJI NISU ČLANOVI BIBLIOTEKE IMA MNOOOGO, MILIONI ALBANACA ŽIVE KAO PSI ZAHVALJUJUĆI DAREŽLJIVOSTI ZAPADA I NJIHOVIH MARIONETA U ZEMLJI.TO MORA DA NAPRAVI POBUNU PRE ILI KASNIJE I OVO JE TEK POČETAK HAOSA KOJI ĆE BITI TAMO.Mržnja je velika, nezadovoljstvo ogromno, ne mora niko da ih plaća da demonstriraju:)sami će to oni da reše, a kada se budu kotrljale glave glavnih narko igrača onda će biti, ne, slobodni ali bar zadovoljni ako ništa, jer oni tamo dobro znaju koga će da jure.Verovatno će pokupati da uguše pobunu u nasilju uz pomoć svojih prijatelja iz NATO jer drugog izbora više nemaju, ali to će tek da napravi haos.Biće svašta tamo ovih dana, a magarci će prestati da nose heroin i vutra u milovu kneževinu i tačistan.Koja će to nestašica da bude u EU :)i njima se smeši HAOS poluludih narkomana bez dopa.

  • Ivana says:

   Sad će vojska Kosova da im uvede red.

 6. vanja says:

  Zadnji put kada je izbio gradjanski rat u Albaniji to je sluzilo kao dimna zavesa za isporucivanje velikih kolicina oruzja Siptarima na Kosmetu. Da li se ponavlja scenario?

 7. padre says:

  I u Francuskoj je, pa se niko u EU ne sekira, samo su mu promenili naziv u nezadovoljstvo određenih grupa!

 8. padre says:

  A bogami, ni u Španiji nije bolje, pa ni u Grčkoj!

 9. petrovgrad says:

  Gledali su ona nas na televiziji, red je da i mi njih malo gledamo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *