У АМЕРИЦИ ОПЕТ ПОЛИЦИЈСКО УБИСТВО ЦРНЦА: Шесторица пуцала у Трејфорда Пелерина 11 пута

У АМЕРИЦИ ОПЕТ ПОЛИЦИЈСКО УБИСТВО ЦРНЦА: Шесторица пуцала у Трејфорда Пелерина 11 пута

23 августа 2020

БИВШИ руски премијер Виктор Черномирдин говорио је: „То не може да буде, али – ево га опет!“

Многи Американци су били помислили да након полицијског убиства црнца Џорџа Флојда у Минеаполису, због којег се у САД још не смирују немири који су почели као антирасистички а већ недељама су антитрамповски, уличних ликвидација црнаца неће бити. Бар неко време…Помислили, понадали се, кад оно – опет!

У јужној америчкој држави Луизијани полицајци су устрелили црнца Трејфорда Пелерина (31). У граду Лафајету. На начин који је могућ само у Сједињеним Државама. Са њиховом традицијом и интелектуално и морално лимитираном полицијом.

Све се издогађало док су покушавали да Пелерина ухапсе.

Наводно је некоме испред омање продавнице претио ножем. Наводно је покушао да побегне кад је видео полицајце. Наводно су `копови` прво покушали са електрошокерима, али без жељеног ефекта. Наводно је Пелерин тада покушао да са ножем упрадне у суседну продавницу. И, наводно су полицајци тек тада отворили ватру.

Међутим, у хапшењу Пелерина учестовало је најмање шест полицајаца. Опколили су га кад је ппокушао да уђе у продавницу и пуцали у њега са малог растојања.

Испалили су у њега око десет метака. Вероватно свих 11… Као на стрелишту. Америка је изгледа неспособна да схвати да тако пуца – у себе.

KOMENTARI3 коментара

 1. VRSK says:

  Ako su ga izrešetali ko je on da vitla nožem i ugrožava bezbednost gradjana!? Ti crnci su postali opasnost po čovečanstvo.

  • Ivana says:

   Ujo ne podmeći komentiraj u hrvatskom slovu to je za tebe.

 2. Gagi says:

  Kako se blize izbori, usijanje i podgrevanje nemilih situacija ce biti svakim danom sve vise. Poznato je ko to finansira i organizuje. Ako se bude procenilo da Tramp ima prednost a usput izadje sa kompromitujucim dokumentima protiv svog protivnika, eto pozara u USA kog niko nece moci da zaustavi. Nece se azdaja predati bez borbe, mlatice ranjena onim svojim repom unistavajuci okolo sve sto dohvati, neko ce morati da joj smrska glavu i zavrsi tu istorijsku epizodu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u