У АМЕРИЦИ ОПЕТ ПОЛИЦИЈСКО УБИСТВО ЦРНЦА: Шесторица пуцала у Трејфорда Пелерина 11 пута

U AMERICI OPET POLICIJSKO UBISTVO CRNCA: Šestorica pucala u Trejforda Pelerina 11 puta

23 avgusta 2020

BIVŠI ruski premijer Viktor Černomirdin govorio je: „To ne može da bude, ali – evo ga opet!“

Mnogi Amerikanci su bili pomislili da nakon policijskog ubistva crnca Džordža Flojda u Mineapolisu, zbog kojeg se u SAD još ne smiruju nemiri koji su počeli kao antirasistički a već nedeljama su antitrampovski, uličnih likvidacija crnaca neće biti. Bar neko vreme…Pomislili, ponadali se, kad ono – opet!

U južnoj američkoj državi Luizijani policajci su ustrelili crnca Trejforda Pelerina (31). U gradu Lafajetu. Na način koji je moguć samo u Sjedinjenim Državama. Sa njihovom tradicijom i intelektualno i moralno limitiranom policijom.

Sve se izdogađalo dok su pokušavali da Pelerina uhapse.

Navodno je nekome ispred omanje prodavnice pretio nožem. Navodno je pokušao da pobegne kad je video policajce. Navodno su `kopovi` prvo pokušali sa elektrošokerima, ali bez željenog efekta. Navodno je Pelerin tada pokušao da sa nožem upradne u susednu prodavnicu. I, navodno su policajci tek tada otvorili vatru.

Međutim, u hapšenju Pelerina učestovalo je najmanje šest policajaca. Opkolili su ga kad je ppokušao da uđe u prodavnicu i pucali u njega sa malog rastojanja.

Ispalili su u njega oko deset metaka. Verovatno svih 11… Kao na strelištu. Amerika je izgleda nesposobna da shvati da tako puca – u sebe.

KOMENTARI3 komentara

 1. VRSK says:

  Ako su ga izrešetali ko je on da vitla nožem i ugrožava bezbednost gradjana!? Ti crnci su postali opasnost po čovečanstvo.

  • Ivana says:

   Ujo ne podmeći komentiraj u hrvatskom slovu to je za tebe.

 2. Gagi says:

  Kako se blize izbori, usijanje i podgrevanje nemilih situacija ce biti svakim danom sve vise. Poznato je ko to finansira i organizuje. Ako se bude procenilo da Tramp ima prednost a usput izadje sa kompromitujucim dokumentima protiv svog protivnika, eto pozara u USA kog niko nece moci da zaustavi. Nece se azdaja predati bez borbe, mlatice ranjena onim svojim repom unistavajuci okolo sve sto dohvati, neko ce morati da joj smrska glavu i zavrsi tu istorijsku epizodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *