У АМЕРИЦИ СЕ СПРЕМА ОДВАЈАЊЕ ТЕКСАСА И ГРАЂАНСКИ РАТ?!

У АМЕРИЦИ СЕ СПРЕМА ОДВАЈАЊЕ ТЕКСАСА И ГРАЂАНСКИ РАТ?!

8 маја 2024

Анкета међу 1.100 одраслих Американаца показала је да 41 одсто њих верује да постоји реална опасност од избијања грађанског рата у Сједињеним Државама у наредних пет година.

Истраживање су обавили социолози Расмусен Репортс поводом почетка приказивања акционог филма „Грађански рат”.Анкета је открила и да 16% испитаника сматра сценарио избијања грађанског рата „врло вероватним“, а да 49% није сигурно да ли ће га бити или неће.

Расмусен Репортс је такође утврдио да је 37 одсто испитаника уверено да ће у САД доћи до конфронтације ако ДЖо Бајден буде поново изабран за председника.

У избијање рата у Сједињеним Државама збоге победе Доналда Трампа на председничким изборима уверено је 25 одсто учесника анкете.

Према заплету филма, 19 држава, на челу са Тексасом и Калифорнијом, одваја се од остатка САД.

Лист Далас Морнинг Неwс је 2. марта упозорио на могуће одвајање Тексаса од САД након председничких избора.

Указао је да многи политичари из те државе подржавају одвајање Тексаса од Сједињених Држава.

Навео је да је немали број кандидата за Конгрес САД потписао апел „Вратимо Тексас назад”, што подразумева и супремациј интереса Тексаса над свеамеричким.

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев предвидео је грађански рат у Сједињеним Државама и формирање „Народне Републике Тексас“.

(Факти)

KOMENTARI4 коментара

 1. milorad5 says:

  texsas će i da puste jer ne mogu da ga zadrže ali ostale?...biće tu sigurno problema,a u državi i naciji dresirnoj za nasilje to može da eksplodira u sekundi..osim toga kalifornija i texas su upravo suprotni polovi američke tragedije...kalifornija je pentagon,vašigton,duboka država holivud,texas se TO NIJE ali ni oni sami neznaju šta JESU trenutno...ljudi,belci normalni lojalni gradjani BEŽE iz kalifornije,a počeli su i kinezi i crnci da se sele...tamo ej nemoguće živeti više norrmalno od krmonala i haos,a uskor će da budu žedni kao nikad dosad...

 2. rade says:

  To mi je najveca zelja u zivotu,gradjanski rat u americi.

 3. Velika Metla says:

  Желим сатанистичкој америци крви не у потоцима него у рекама, језерима и морима, и да то траје барем још 200 година.

 4. Brane says:

  Postoje obicni i cestiti ljudi i bitange. Al' žao mi konja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u