У АМЕРИЦИ СЕ СПРЕМА ОДВАЈАЊЕ ТЕКСАСА И ГРАЂАНСКИ РАТ?!

U AMERICI SE SPREMA ODVAJANJE TEKSASA I GRAĐANSKI RAT?!

8 maja 2024

Anketa među 1.100 odraslih Amerikanaca pokazala je da 41 odsto njih veruje da postoji realna opasnost od izbijanja građanskog rata u Sjedinjenim Državama u narednih pet godina.

Istraživanje su obavili sociolozi Rasmusen Reports povodom početka prikazivanja akcionog filma „Građanski rat”.Anketa je otkrila i da 16% ispitanika smatra scenario izbijanja građanskog rata „vrlo verovatnim“, a da 49% nije sigurno da li će ga biti ili neće.

Rasmusen Reports je takođe utvrdio da je 37 odsto ispitanika uvereno da će u SAD doći do konfrontacije ako DŽo Bajden bude ponovo izabran za predsednika.

U izbijanje rata u Sjedinjenim Državama zboge pobede Donalda Trampa na predsedničkim izborima uvereno je 25 odsto učesnika ankete.

Prema zapletu filma, 19 država, na čelu sa Teksasom i Kalifornijom, odvaja se od ostatka SAD.

List Dalas Morning News je 2. marta upozorio na moguće odvajanje Teksasa od SAD nakon predsedničkih izbora.

Ukazao je da mnogi političari iz te države podržavaju odvajanje Teksasa od Sjedinjenih Država.

Naveo je da je nemali broj kandidata za Kongres SAD potpisao apel „Vratimo Teksas nazad”, što podrazumeva i supremacij interesa Teksasa nad sveameričkim.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev predvideo je građanski rat u Sjedinjenim Državama i formiranje „Narodne Republike Teksas“.

(Fakti)

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad5 says:

  texsas će i da puste jer ne mogu da ga zadrže ali ostale?...biće tu sigurno problema,a u državi i naciji dresirnoj za nasilje to može da eksplodira u sekundi..osim toga kalifornija i texas su upravo suprotni polovi američke tragedije...kalifornija je pentagon,vašigton,duboka država holivud,texas se TO NIJE ali ni oni sami neznaju šta JESU trenutno...ljudi,belci normalni lojalni gradjani BEŽE iz kalifornije,a počeli su i kinezi i crnci da se sele...tamo ej nemoguće živeti više norrmalno od krmonala i haos,a uskor će da budu žedni kao nikad dosad...

 2. rade says:

  To mi je najveca zelja u zivotu,gradjanski rat u americi.

 3. Velika Metla says:

  Želim satanističkoj americi krvi ne u potocima nego u rekama, jezerima i morima, i da to traje barem još 200 godina.

 4. Brane says:

  Postoje obicni i cestiti ljudi i bitange. Al' žao mi konja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *