У БЕЛОРУСИЈИ НА ПРОТЕСТИМА ВИЈОРЕ СЕ ПОЉСКЕ ЗАСТАВЕ, а Тихановска се сликала са мрзитељем ПРАВОСЛАВЉА

U BELORUSIJI NA PROTESTIMA VIJORE SE POLJSKE ZASTAVE, a Tihanovska se slikala sa mrziteljem PRAVOSLAVLJA

20 avgusta 2020

VLAST Aleksandra Lukašenka našla se pred još jednim problemom.

Izvršna vlast grada Grodna, koji se nalazi uz samu granicu sa Poljskom, u dobroj meri je stala na stranu demonstranata. Čak im je obećala puni dostup dvama tv-kanalima koji su u svojini grada.Ovo nije neko posebno iznenađenje. U Grodnu živi dosta etničkih Poljaka i katolika i unijata, sa kojima varšava `radi` već godinama.

Međutim, i Poljska, zajedno sa Amerikancima koji strateški diriguju njenim operacijama prema Belorusiji i Rusiji, ume da pravi greške.

Na poslednjem protestu u Grodnu pojavile su se poljske državne zastave!

Autogol domaćice ubačene u politiku Svetlane Tihanovske – slikala se sa Bernarom Anri Levijem

Lukašenko je to, naravno, odmah iskoristio.

„Varaju se oni koji misle da se vlast zaljuljala i nakrivila. Vlast ima na koga da se osloni i neće pokleknuti. Džaba u Grodnu vešaju zastave Poljske! To je nedopustivo! Uzalud u inostranstvu sablje oštre! Dobiće odgovor kakav zaslužuju!“

KOMENTARI11 komentara

 1. Vojna i ojdeSve says:

  Pravoslavlje se samo unishtava iznutra. Sve klevetnike i lazhove i shta ne.... Samo od sebe ugasiche se....

 2. Zorana says:

  Jel bio sergej tirfunovic i marinika da se slikaju sa svojima, a N1 i NovaS da nam prenesu reportazu o borbi za demokratiju ahhahahaha

  • Aleks says:

   Izgaziti i pokriti poljskim zastavama😁

   • Zorana says:

    Cenzurisali su mi odgovor. Sad im smeta svaki komentar. Idu po partijskoj liniji.

 3. Vaistinu says:

  Pa, najbolji komentar je ovaj donji Lukašenkov na kraju teksta. Levije je međutim ortodoksni jevrejin ali oni ne priznaju hrišćanstvo kakvo god da je, jer nisu priznali ni Hrista od njegove pojave do danas. Sve ovo će samo dovesti do toga da se Rusija i BeloRusija još više i čvršće udruže u borbi protiv imperijalista i Duboke. Verovatno će ustati i sam Istočno-Azijski blok i bivše nesvrstane zemlje da polome orlu kljun i nokte na kandžama. Biće od njega dobra pričija čorba.

  • Ljubljana says:

   Taras Buljba

 4. Bucmasta says:

  Ova lepotica Tihanovska bi mogla da bude samo konkubina na dvoru Lukašenka. Možda je zaista dobra kao domaćica. Vidimo da zna čoveku da zaprži čorbu, možda zna još nešto?

  • as says:

   Lepotica, ima nos kao da je neko napucao minut pre slikanja, ili da je popila dva mala bokala votke na eks. Idi bre, jedna od najruznijih slovenki koje sam u zivotu video

   • Zorana says:

    Zato sto nije slovenske krvi. Vidis kako je tamnoputa.

 5. Za Srbiju says:

  Katolici i grkokatolici, večna vatikanska vojska, koja teroriše pravoslavce i ruši im države. EU vidi priliku da preživi još koju godinu na račun pljačke i kolonizacije Belorusije. Krenuli svi zajedno, a kolonijalnog upravnika izabrali na ulici.

 6. Cele says:

  Ovaj dedica je mogao bar da ispegla košulju za slikanje, a i da se očešlja. Njih dvoje mi izgledaju kao dva maloletnika koje su matorci prekinuli u pola drpanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *