У ЦРНОЈ ГОРИ ЋЕ ИЗБИТИ РАТ, ако Мило на Бадњи дан УРАДИ ОВО! (ВИДЕО)

U CRNOJ GORI ĆE IZBITI RAT, ako Milo na Badnji dan URADI OVO! (VIDEO)

4 januara 2020

Velimir Eraković, novinar i publicista iz Crne Gore, koji se zbog terora režima Mila Đukanovića nalazi u egzilu u Srbiji upozorio je da bi na Badnji dan u Crnoj Gori mogao da izbije građanski rat ukoliko Đukanović i njegovi funkcioneri probaju na silu da nalože badnjake ispred Cetinjskog manastira kako je najavljeno.

Eraković je više puta brutalno pretučen i nanete su mu teške telesne povrede od strane Milove policije, protiv njega su pokrenute brojne krivične prijave i doneto nekoliko pravosnažnih presuda, a vodi se i postupak za nasilno rušenje ustavnog poretka zbog čega je bio prinuđen da se skloni u Srbiju.On u emisiji “Tema” analizira situaciju u Crnoj Gori, govori o odnosima Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića, tvrdi da Stanko Subotić – Žabac komanduje vlasti u Podgorici i Beogradu.

– Milo Đukanović je žizofren, on je sto posto na kokainu i ne zna kakvo zlo čini – tvrdi Eraković.

Eraković tvrdi da iza napada na SPC u Crnoj Gori stoji Vatikan koji želi da pounijati Crnu Goru i dokopa se relikvija poput ruke Jovana Krstitelja. Eraković veruje da su poruke Vatikana gde kritikuje zakon koji je Milov režim doneo samo predstava i da Milo ima podršku rumskog pape.

(Pravda)

KOMENTARI10 komentara

 1. persida says:

  Vucic dolazi da spase svoga kolegu Mila. Drzi se mafija.

  • Za Srbiju says:

   Neće otići. Samo pravi predstavu.

   • Mile says:

    Čini mi se da mini šengen bi on na prvom mestu da spasi. Ako bi smirio okupljanje Srba u Crnoj Gori, da li bi Milo iz zahvalnosti uveo Crnu Goru u mini šengen. Sad je Milo veći Šiptar od svih Šiptara.

  • opet ja says:

   Barabe se drže zajedno, a Vučko vaga koliko je popularan u C. Gori, plaši se da ne prođe kao njegov drugar Milo.

  • Beli Orao says:

   Molim te ne vrijeđaj vukove ! To su kljusine , konjine i ološ koji je kriminalan a pravo ime im je DŽUKELE !!!

 2. Za Srbiju says:

  Hvala Bogu da neko kapira da Vatikan stoji iza svega. Latinizacija i kroatizacija Crne Gore na delu. Svi su zaboravili da kada je "izglasan" referendum o odvajanju od Srbije, da su zvonila sva zvona na katoličkim crkvama. To je bila vatikanska pobeda.

  • Pera says:

   Samo ne zaboravi, cionisti su preuzeli vatikan na 2 koncilu 1963-5 godine. ĐURĐEVIĆ, DR RATIBOR, citajte ga, znacete i sto sputnjik precutkuje !

   • persida says:

    Pero, u pravu si sokole. Ima li koga da te cuje? Previse je nasem narodu ispran mozak.

 3. petrovgrad says:

  Čim se Ameri povuku na svom kontinentu, eto Rusa na Jadransko more. Polako samo strpljivo. Peta kolona ima da hvata bežaniju uskoro. Ovo će veoma brzo doći.

 4. bane says:

  pa poslali su čak i tarzana na srbiju, a on pobegao...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *