U Despotovcu privedeno 11 osoba

U Despotovcu privedeno 11 osoba

24 jula 2013

LisicePripadnici SBPOK priveli su na saslušanje 11 osoba zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj. Među osumnjičenima i nekoliko bivših čelnika te opštine.

Oni se između ostalog sumnjiče i da su mimo zakonske procedure u 2008. dozvolili uknjižbu objekata Specijalne bolnice Trifunović u Despotovcu.

Među onima koji se terete da su stekli protivpravnu imovinsku korist zloupotrebom položaja je i nekoliko čelnika opštinske uprave Despotovca.

Među privedenima su bivši vlasnik ove bolnice Bratislav Trifunović (51) i aktuelni načelnik Odeljenja za gastrointestinalnu hirurgiju Vojno-medicinske akademije Zoran Živković (62), načelnik Službe za katastar nepokretnosti, potvrdio je direktor policije Milorad Veljović.

Privedeni su i Svetlana Milanović Milić (62) referent Odeljenja za imovinsko-pravne i stamben-komunalne poslove, urabanizam i građevinarstvo, Slavica Sinadinović (56) bivši referent u Službi za katastar nepokretnosti, Branislav Papić (66) bivši građevinski inspektor u opštini Despotovac.

Među privedenima su i Novica Ilić (61), Slavko Miletić (61), Vesna Petrović (71) i Goran Zlatković (50), svi članovi komije za tehnički pregled bolnice, Svetislav Avramović (65), bivši načelnik opštinske uprave Despotovac i Dušan Stefanović (55), šef Odeljenja za imovinske, pravne i stambeno-komunalne poslove, urbanizam i građevinarstvo.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kobra says:

    Ima tu jos puno posla. Ne napustajte Despotovac, pun je toga i samo cistite.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *