U jednoj školi u Kaliforniji navodili 13-godišnjake na seks

U jednoj školi u Kaliforniji navodili 13-godišnjake na seks

15 decembra 2014

gen_bread_123Roditelji učenika jedne škole u Severnoj Kaliforniji pobunili su se protiv toga što njihovu 13-godišnju decu – na časovima „seksualnog vaspitanja” – ubeđuju da su već spremna za početak polnog života.

Njihovo negodovanje – kako je objavila televizija Fox News – izazvalo i to što njihovoj deci na tim časovima govore i o „mogućnostima promene pola”.

Posle roditeljskog protesta, škola je priznala da je organizovala testiranje učenika devetih razreda na „spremnost za seks”. Osim toga, da je deci delila instrukciju kako da „dobiju saglasnost partnera za seks”.

U vreme testiranja, deca su morala da odgovore i na ova pitanja: nosite li sa sobom kontraceptivna sredstva i da li umete da izađete na kraj sa mogućnom polnom infekcijom ili trudnoćom?

Ista škola je na časovima decu upućivala u tajne genderskog identiteta. Sasvim konkretno, učenicima je predlagano da nauče da sami sebe identifikuju kao one koji ne osećaju sopstvenu gendersku pripadnost (agender), kao oni čiji se gender menja u zavisnosti od raspoloženja (bigender) ili kao bića sa netradicionalnom seksualnom orijentacijom.

Roditelji su se pobunili kada su im sopstvena deca prenela da imaju utisak da ih u školi „prisiljavaju da se bave seksom”.

Roditelji su organizovali potpisivanje peticije sa zahtevom da se „preispita nastava seksualnog vaspitanja u školi”.

(Fakti.org)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *