U junu smena Vuka Bojovića

U junu smena Vuka Bojovića

14 maja 2014

Skupština Beograda će najverovatnije početkom juna imenovati novog direktora Zoološkog vrta, pišu “Večernje novosti“. Prema oceni Skupštine Beograda, kako navode “Novosti“, situacija u “Vrtu dobre nade“ je neodrživa, u potpunom haosu i bez ikakve kontrole. Zato se očekuje da na prvoj narednoj sednici Skupštine grada, početkom juna, kada odbornici budu birali direktore svih javnih preduzeća, bude izabran i novi čovek, koji će upravljati “Vrtom dobre nade“. Podsetimo, beogradski zoološki vrt nedavno je, u dva navrata, došao u žižu javnosti zbog dva incidenta s vukovima. U jednom je vuk skočio na dvogodišnju devojčicu, koja je pri tom lakše povređena, a u drugom se drugi vuk „prošetao“ vrtom punim ljudi. Sadašnji direktor Vuk Bojović, beogradskim Zoološkim vrtom, upravlja punih 28 godina.

KOMENTARI3 komentara

  1. Mare says:

    Zameram mu jedino sto je branio neodbranjivo. Mislim da nije ni pogledao snimak vec na osnovu izjave volonterke dao izjavu za novine koja je sokirala javnost i bacila krivicu na roditelje deteta. Video snimak je sve pokazao.. Medjutim ne smemo nikada zaboraviti da je ZOOVrt uz Bojovica doziveo fantasticne transformacije, preziveo najteza vremena, dobijao i zivotinje koje nismo imali, pomagao druge vrtove po Srbiji i svetu i sto je najbitnije opstaje i dalje. Vuk Bojovic mora ostati upamcen po svim tim dobrim delima, a i ako je neko od zaposlenih pogresio ne smemo skakati na njega. On je covek doziveo i licnu porodicnu tragediju i njegova krivica u incidentu je najmanja.

  2. Nataly says:

    U svakom slucaju Beograd ne bi trebao da prihvati ovu smenu jer od Vuka Bojovica nema boljeg za Zoo-vrt! Sve mi se cini da ce sa Bojovicem i Zoo-vrt da se ugasi i da se na njegovo mesto rasiri "Marina Dorcol"Akcije ovog projekta i lokacije su vec preprodate na berzi u Izraelu i nov vlasnik se pojavljuje sa gradnjom ! Nisu se za dzabe setili smene coveka kome je stvarno stalo do vrta!Polako ce se ukloniti i ta prepreka jer je to najbolja lokacija za nov soping mol i dvesta vezova za jahte!!!!!!U svakom slucaju treba pokrenuti peticiju i zaustaviti mocne i bogate tajkune!!!!!

  3. SRPKINJA says:

    Od njega neba boljeg,niko nikad nece tako da se zalaze,nakraju necemo imati ZOO-vrt!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *