У КОЈЕГ БОГА ВЕРУЈЕ АМЕРИКА? – Све о тајним симболима на долару!

U KOJEG BOGA VERUJE AMERIKA? – Sve o tajnim simbolima na dolaru!

26 novembra 2015

dollar-bill-pyramid-1247348„Jedan dolar” leži u osnovi američke i svetske ekonomije, a na njemu se nalaze masonski simboli – broj 13 spomenut je ili ugrađen najmanje osam puta. Grudi orla na novčanici pokriva štit s 13 traka. U jednoj kandži stegnuto je 13 strela, a u drugoj maslinova grančica s 13 listova i 13 plodova.

Na jednom orlovom krilu nalaze se 32 pera, što predstavlja stepen inicijacije u običnim masonskim ložama. A 33 pera na drugom krilu predstavljaju simbol višeg, tajnijeg stepena. Nad orlom se uzdiže šestokraka Davidova zvezda (simbol izabranog naroda), koja se sastoji od 13 belih zvezda petokraka.

S leve strane na moneti od jednog dolara nalazi se piramida, jedan od glavnih simbola masona. Istraživači je zovu „Piramidom Iluminata (Prosvećenih).

U trouglu se nalazi još jedan masonski simbol – oko, „svevideće oko”.

seal 56Iznad oka je natpis, koji se sastoji od 13 slova: „Annuit Coeptis“. „Ono nas podržava (blagoslovi)!”

Donja traka okružuje piramidu i na njoj je napisano: “Novusordoseclorum“ (Novi svetski poredak). Sve ovo tvori novi svetski poredak, u kojem vladaju masoni. Svevideće oko i Lucifer caruje nad piramidom, odnosno narodima sveta.

Simbolika broja 13 je moćna – nesrećni broj – petak 13, zapravo je dan kada su poklani templari. Apolo 13 – misija skoro propala, najgora Apolova misija ikad, Kubanska kriza trajala je 13 dana, 13 izvornih američkih država…

Na moneti se vidi natpis: „Sjedinjene Američke Države”. Malo niže piše: „In God We Trust“ (Vjerujemo u Boga). U kakvog Boga? Amerika je zvanično hrišćanska zemlja. Međutim, na dolarskoj moneti ne može se naći ni jedan uobičajeni hrišćanski simbol. Nema krsta, ali zato svuda caruje „đavolji broj”, za obične ljude nesrećan broj 13.

U kakvog „Boga” predlažu da veruju Amerikanci i celi svet?

(priredio Intermagazin)

KOMENTARI2 komentara

  1. Perun says:

    Teorija zavere koja to nije, jer stvarnost dokazuje suprotno. O projektu porobljavanje planete i rigoroznoj redukciji planetarne populacije njengovi projektanti ćute, prodane duše i gamad koja u projektu učestvije, projekat negira, a glupi i naivni im veruju.

  2. Milan cg says:

    Novus ordo seclorum ne znači novi svjetski poredak već novi sekularni poredak. Sekularni dakle antivjerski, anticrkveni. Poredak bez Boga im je cilj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *