У Москви ухапшен Американац због шпијунаже

U Moskvi uhapšen Amerikanac zbog špijunaže

31 decembra 2018

Pripadnici Federalne službe bezbednosti (FSB) Rusije priveli su američkog državljanina Pola Vilana u Moskvi tokom špijunske operacije i protiv njega je pokrenut krivični postupak, saopštila je pres-služba FSB.

„U Moskvi su 28. decembra pripadnici Federalne službe bezbednosti Ruske Federacije prilikom sprovođenja špijunske operacije uhapsili državljanina SAD Pola Vilana“, navodi se u saopštenju.U saopštenju se dodaje da je protiv njega pokrenut krivični postupak po članu špijunaža.

FSB nije saopštila druge detalje. Prema članu zakona po kojem je pokrenut krivični postupak predviđena je kazna zatvora od 10 do 20 godina.

KOMENTARI2 komentara

  1. Velika Metla says:

    Ispravno,a i vreme je bilo! Tu nacističku gamad imena amerikanci treba hapsiti i vraćati u crnim vrećama od smeća! Pa kad je ta Rusija toliko loša,što vi naci-amerikanci idete u nju? Ja NIKADA ne bih kročio svojom nogom na to vaše zlikovačko tlo od nazovi države!

  2. Deda Micko says:

    U Novu godinu spijun ce uci sa 100 godina zatvora, za pocetak. Pa, ovi Amerikanci su stvarno amateri. Hapse ih ko dzukele.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *