У НЕМАЧКОЈ ПОЧЕЛА КАМПАЊА ЗА РАТ СА РУСИЈОМ

U NEMAČKOJ POČELA KAMPANJA ZA RAT SA RUSIJOM

21 maja 2024

Uništavanje ruskih raketa i dronova iznad Ukrajine sa teritorije NATO-a neće dovesti do direktnog vojnog sukoba alijanse i Moskve, jer se to neće smatrati napadom na Rusiju.

Ovo piše Konrad Šuler, dopisnik nemačkog lista Frankfurter algemajne cajtung.„Zapadne protivvazdušne instalacije na granici sa Ukrajinom ne samo da neće napasti Rusiju, već neće ni dodirnuti nijednog ruskog vojnika“, tvrdi on.

Šuler je takođe primetio da će napadi na ruske rakete i bespilotne letelice „prouzrokovati samo materijalnu štetu“ koja neće dovesti do eskalacije odnosa između Severnoatlantske alijanse i Rusije.

Osim toga, dodao je, to bi oslobodilo neke sisteme protivvazdušne odbrane iz zapadne Ukrajine i usmerilo ih na odbranu Kijeva i Harkova.

Kako je ranije izjavio portparol Kremlja Dmitrij Peskov, Evropljani vide da se situacija ubrzano menja i da je bremenita potpunim kolapsom za Ukrajinu, pa namerno eskaliraju tenzije.

Iz najvišeg državnog rukovodstva Rusije na ovakve ideje koje su se čule u Nemačkoj, stiglo je upozorenje da ukoliko se to dogodi Rusija će napasti te ciljeve van Ukrajine.

Rusija je takođe upozorila da će napasti i bilo koje aerodrome van Ukrajine ukoliko sa njih počnu da doleću avione NATO alijanse F-16, i bombarduju ruske trupe.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. Opet ? says:

  Kako li če se to završiti ?

 2. Rostand says:

  Švabođubrad bili i ostali,sto godina tvrdoglavo tjeraju jednu te istu antislavensku politiku,e ovaj puta će vam biti zadnje. I onda kažu surovi diktator Staljin,apsolutno smiješno,bio je Josif Visarionovič i preblag prema tom germanskom ološu.

 3. Petrovgrad says:

  Opet ima da vam se smrzne govno u guzicu, kao 41, a možda i neće ako Putin rokne adno raketicu pravac Berlin pa Vas sprži.

 4. Ćifutski primat na križu says:

  Pa da krele švapsku, ali rušiće vam Rusi te pvo sisteme bez problema. Koji krele ...

 5. Dule says:

  jedva čekam da ih vidim pred ruskom vojskom na Rajni

 6. Milutin says:

  Nemci su oduvek bili poslušan i glup narod. Samo ranijih godina i vekova to su bili ipak vojnici. Prusi posebno. A ko danas služi u njihovoj vojsci. Sve neki pederčići koji bi da služe civilni vojni rok, poželjno bez oružja. I zastupljenu rodnu ravnopravnost. Po ključu. Kao kod nas nekad ravnopravno zastupljeni narodi i narodnosti. Još uvek Amerikanci nisu spustili prag siromaštva u EU na nivo da i ozbiljne muškarčine i muškarčinice (tako valjda treba da zvuči novo-govor, kojeg se ja lično gadim i koristi ću ga samo za sprdnju) nemaju kud već da bi dobili iluziju preživljavanja biti spremni i za smrt.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *