У НЕМАЧКОЈ ПОРАСТ ПЕДОФИЛИЈЕ: Једанаестогодишњак силован у парку

У НЕМАЧКОЈ ПОРАСТ ПЕДОФИЛИЈЕ: Једанаестогодишњак силован у парку

26 јануара 2017

cologne3 germany police 4565

Полиција ушла у траг осумњиченом преко днк теста: Око годину дана после учињеног дела детективи у Шверину су ухапсили осумњиченог за силовање ученика.

Више од годину дана после силовања једног једанаестогодишњег дечака у парку у граду Шверину полиција је ухапсила 41-годишњег мушкарца осумњиченог за ово дело. Окружни суд у Шверину је издао налог за хашшење, саопштило је државно тужилаштво.

Овај човек се 15.12.2015 у центру главног града државе Мекленбург Шверину обратио дечаку који је био на путу ка школи и намамио га у двориште једног дворца. Притом се представио као полицајац који треба да спроведе тест у вези дроге. Потом је дечака на једном игралишту уз помоћ претњи и телесног насиља тешко сексуално злостављао.

Истражитељи су силоватељу ушли у траг преко масовно спроведеног днк теста. После селектовања података мобилне телефоније за спорни дан полиција је затражила од више мушкараца да дају узорак за анализу днк теста, рекла је представница државног тужилаштва. Једна од ових проба се поклопила са резултатима анализе днк материјала са места злочина.

(за Васељнску превео: Милан Здравковић)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u