У НЕМАЧКОЈ ПОРАСТ ПЕДОФИЛИЈЕ: Једанаестогодишњак силован у парку

U NEMAČKOJ PORAST PEDOFILIJE: Jedanaestogodišnjak silovan u parku

26 januara 2017

cologne3 germany police 4565

Policija ušla u trag osumnjičenom preko dnk testa: Oko godinu dana posle učinjenog dela detektivi u Šverinu su uhapsili osumnjičenog za silovanje učenika.

Više od godinu dana posle silovanja jednog jedanaestogodišnjeg dečaka u parku u gradu Šverinu policija je uhapsila 41-godišnjeg muškarca osumnjičenog za ovo delo. Okružni sud u Šverinu je izdao nalog za haššenje, saopštilo je državno tužilaštvo.

Ovaj čovek se 15.12.2015 u centru glavnog grada države Meklenburg Šverinu obratio dečaku koji je bio na putu ka školi i namamio ga u dvorište jednog dvorca. Pritom se predstavio kao policajac koji treba da sprovede test u vezi droge. Potom je dečaka na jednom igralištu uz pomoć pretnji i telesnog nasilja teško seksualno zlostavljao.

Istražitelji su silovatelju ušli u trag preko masovno sprovedenog dnk testa. Posle selektovanja podataka mobilne telefonije za sporni dan policija je zatražila od više muškaraca da daju uzorak za analizu dnk testa, rekla je predstavnica državnog tužilaštva. Jedna od ovih proba se poklopila sa rezultatima analize dnk materijala sa mesta zločina.

(za Vaseljnsku preveo: Milan Zdravković)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *