У њујоршком метроу белац задавио црнца-насилника – ИДЕ ЛИ АМЕРИКА КА ГРАЂАНСКОМ РАТУ?

U njujorškom metrou belac zadavio crnca-nasilnika – IDE LI AMERIKA KA GRAĐANSKOM RATU?

18 maja 2023

U NJUJORKU se desilo nešto prilično obično za taj američki grad: skandal u metrou koji se završio ubistvom. Za mnoge Amere, ništa posebno – njujorški metro je oduvek opasno mesto. Dvadeset sedam ubistava samo u poslednje tri godine, plus – bezbroj krađa, tuča, silovanja i još mnogo toga.

Međutim, ovoga puta je ubistvo bilo međurasno.U vagon metroa je ušao crni beskućnik, počeo prljavo da psuje, gnjavi putnike, vrišti kako je umoran. Putnik belac Danijel Peni ga je policijskim zahvatom bacio na pod i držao nekoliko minuta. Crni beskućnik je preminuo.

Naravno, svi mejnstrim mediji već od tog beskućnika prave novog Džordža Flojda, uprkos činjenici da je bio okoreli bandit sa 42 hapšenja. Među njegovim zločinima su: teška premlaćivanja staraca, pljačke i pokušaj otmice sedmogodišnje devojčice.

Međutim, Peni je već dobio iznenađujuće solidnu podršku.

Za njega je munjevito prikupljeno milion dolara, od kojih je platio sto hiljada kaucije sudu. Podržali su ga i mnogi na američkim društvenim mrežama.

Fotogenični 24-godišnji padobranac ima sve šanse da postane ikona bele Amerike.

Pravne bitke će se, naravno, tek razbuktavati.

Za njujorške demokrate je i stvar časti da ga pošalju iza rešetaka. Njujorške feministkinje već su mu `presudile`: „Belac nasilnik, suprematista i anti-crni rasista ubio je nevino ljudsko biće“.

„Slučaj Peni“ je samo mali deo međurasnih ubistava koja se danas dešavaju širom Amerike.

U aprilu su policajci greškom ubili belca Roberta Dotsona u Farmingtonu u Novom Meksiku.

Početkom maja je crnac Dajan Paterson u klinici u Atlanti ubio belu ženu. Dan kasnije, pucnjava se dogodila i u tržnom centru Alen (Teksas) sa devet poginulih i mnoštvom ranjenih, a pucao je hispanonacionalista Maurisio Garsija.

Neki će na ovo reći: ništa posebno – SAD su velika država, svi imaju oružje. Ali, u Sjedinjenim Državama se od početka 2023-će već se dogodilo više od dve stotine masovnih egzekucija. Mnoge su imale izrazito rasnu konotaciju. Ili belac puca na obojene, pa se crnac sveti belima, a na tu scenu izlaze i Latinoamerikanci.

Pre četvrt veka je crnac Karl Rouan, pisac i visoki zvaničnik Sjedinjenih Država, koji je poticao iz najsiromašnijih slojeva, sa samog dna, ispisao proročke reči: „Predviđam rasno-klasni rat u Sjedinjenim Državama… sukob koji će biti nasilan, okrutan i odvratan… Belci će biti protiv crnaca, crnci protiv Jevreja i Latinoamerikanaca… A od Los Anđelesa do Detroita i Njujorka – klasa siromašnih biće u ratu sa establišmentom.“U realno civilizovanoj zemlji vlast bi, naravno, pokušala da pacifikuje stanovništvo. Međutim, vladajuća američka Demokratska partija kao da namerno raspiruje sukob. Njeni mediji tvrde da su za rasni rat krivi samo beli cisrodni muškarci i otvoreno im nameću crnu manjinu. Snage bezbednosti love bele trampiste kao opasne ekstremiste. Sudovi ih osuđuju na zatvorske kazne.

Istovremeno, milioni Južnoamerikanaca stižu u Sjedinjene Države. Zasad diluju drogu, ali će doći momenat kada će se ilegalni migranti pridružiti `demokratskim militantima`.

Demokrate uz pomoć crnačke manjine odavno „stimulišu“ birače da glasaju treba ili čak ostanu kod kuće na dan izbora.

Masovna ubistva crnaca u Los Anđelesu pomogla su demokrati Bilu Klintonu da uđe u Belu kuću.

Militanti BLM su 2020. doveli Džoa Bajdena na vlast. Demokrate imaju slične planove za 2024. godinu.

Međutim, nikada ranije se crni teror nije suočio sa masovnim belim terorom jednake snage. Dugo su se američki patrioti suzzdržavali, ne želeći da unište zemlju. Nisu ulazili u otvorene sukobe. Sada se slika postepeno menja.

„Drugi građanski rat u Americi neće biti kao prvi“, ocenila je američki politikolog Barbara Volter:

„To će biti gerilski rat u kome će se boriti male civilne milicije rasute širom zemlje. Ubijaće pripadnike manjina, lidere opozicije, federalne službenike, sudije; demokrate i umereni republikanci biće zatvarani, crnačke crkve i sinagoge dizane u vazduh, pešake će gađati snajperisti“.

Ovo je čisto demokratski i vrlo jednostran pogled na stvari.

Ni predstavnici crnačke i latinoameričke manjine neće sedeti skrštenih ruku. Da ne spominjemo teško naoružane organizovane kriminalne grupe koje vladaju životima obojenih zajednica. Međutim, fragmentarnu, gerilsku prirodu budućeg rasnog rata Volter je veoma uverljivo oslikala.

Demokrate računaju da će u atmosferi opšteg haosa svog kandidata ponovo uvesti u Belu kuću i obezbediti svoju diktaturu na duže vreme, ako ne i zauvek.

Međutim, Sjedinjene Države će se 2024. boriti ne na dva, već na tri fronta jer će – uz vojni sukob punog razmera (neviđen od 1945.) u Evropi (u Ukrajini) i globalnu konfrontaciju sa Kinom – imati i građanski rat kod kuće.

Hoće li hegemon biti uspešan u tri rata odjednom ili ćemo posmatrati kraj njegove hegemonije?

(Fakti)

KOMENTARI5 komentara

 1. Miroslav says:

  Crnci su inače jako nasilni i stalno traže nevolje. Za sve su im krivi belci a ni malim prstom neće da mrdnu da bi radili i napravili eriju u kojoj žive sigurnijom. Samo kradu i bave se drogom. A ko zna kroz šta je sve prošao taj belac kad je morao da primeni silu. Amerika je rasno podeljena zemlja samo što to bankari iz svog interesa drže pod kontrolom. Inače bilo bi gore nego na Balkanu.

  • padre says:

   Kaže neko, koji crnca u životu nije video u živo!A što se belaca, jesu krivi, bogami, barem u americi!

  • Independent says:

   Potpuno isto kao i cigani u Srbiji a i u celoj Evropi.

 2. persida says:

  Će se mlate, će se poubijaju, došo đavo po svoje. Kultura zasnovana na nasilju za drugo i ne zna, pitanje je samo vremena.

 3. padre says:

  Interesantno, kako se beli beskućnik odjednom promenio u putnika, a crni u iz psihićki bolesnog u nasilnika!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *