У ОДЕСИ уништен хангар са „Барјактарима“

U ODESI uništen hangar sa „Barjaktarima“

3 maja 2022

Raketama „Oniks“ u području Odese pogođen je logistički centar na vojnom aerodromu preko kojeg stiže oružje iz inostranstva, saopštio je portparol Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov.„Visokoprecizne rakete „Oniks“ pogodile su u području Odese logistički centar na vojnom aerodromu, preko kojeg je dopremano strano oružje. Uništeni su hangari sa bespilotnim letelicama „Bajraktar ​​TB2“, kao i raketno oružje i municija dobijene iz Sjedinjenih Država i evropskih zemalja“, rekao je general.

Pored toga, kako je naveo, raketne snage su uništile komandne centre u Harkovskoj oblasti i kompleks S-300 u Nikolajevskoj oblasti.

Prema rečima Konašenkova, Vazdušno-kosmičke snage su pogodile šest vojnih objekata u Ukrajini. Između ostalih, uništen je zaštićeni komandni centar, skladište municije i četiri položaja ukrajinske vojske.

Protekle noći, ruski kompleksi PVO su oborili šest ukrajinskih dronova i raketu „Točka U“.

Ruska artiljerija je uništila oko 230 ekstremista i 52 jedinice naoružanja i voj ne tehnike, zaključio je ruski general na jutarnjem brifingu.

KOMENTARI3 komentara

  1. da da says:

    Taj S-300 sa snimka je uništen pre mesec i po dana,svako ko prati temu to zna.

  2. padre says:

    Pa dobro, jeli to barjaktar ili bajraktar? Vi kao, kad zovete onog Antetokumpa Adetokumpo!

  3. Rista Bre says:

    I ja više volim, kako piše naslov, barjaktar nego bajraktar. Lomljenje jezika bez veze. Svejedno kako se zovu, najviše ih volem kad su uništeni. Jadna Ukrajina. Ono što ostane od nje nakon udara Rusa razgrabiće Poljaci, Mađari, Rumuni samo ne znam kako će Poljaci rešiti pitanje nacističkog dela Ukrajine jer taj deo je nekada bijo Poljski a sada i Amerika teži da sačuva bar taj deo za sebe. Zelenski, ako ga Ukrajinci ne ubijedu ko skota, već ima deo u Floridi. I dalje sam stava da je Zelenski i dalje u Poljskoj a ne u Ukrajini. Verovatno su Ameri prebacili sa njim i neke ukronaciste kao gardu, jer ponekad se čak i oni pojave pored Elenskog. I Đonsona. Z je zabranjeno Elenskim .akonom. Baš ne.godno. Sličan .akon donosi i Amerika, nešto kavo ".abrana de.informacija" u Meriku i to isto be. Z. Komunistička propaganda udarila u mozak amera i ukrajinaca. A nekad su je pljuvali. Kažem ja, i komunizam je imao svoje vrednosti(a ima i danas) samo što su preživele one najgore vrednosti. Ono "Amerika i Engleska biće..." se ostvaruje punim tempom. Zajedno sa sve siromašnijim narodom koji to još ne oseća baš nešto, ali ga ipak faća panika od novokomunista u Meriku i Englesku. Zamislite, i tamo su novokomunistički bogataši neprikosnovene ličnosti. Ma sve isto, samo njega nema.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *