У ПЕНТАГОНУ ПРЕТРНУЛИ KАД СУ ВИДЕЛИ ОВУ ФОТОГРАФИЈУ! Руси у Либију довукли нешто због чега АМЕРИ МОГУ САМО ДА СПАKУЈУ KОФЕРЕ и тихо напусте Гадафијеву домовину! (ФОТО)

U PENTAGONU PRETRNULI KAD SU VIDELI OVU FOTOGRAFIJU! Rusi u Libiju dovukli nešto zbog čega AMERI MOGU SAMO DA SPAKUJU KOFERE i tiho napuste Gadafijevu domovinu! (FOTO)

26 maja 2020

Rusija je prebacila borbeni avion u Libiju da bi podržala Libijsku nacionalnu armiju, saopštila je Komanda vojske Sjedinjenih Država u Africi.

“Ruska borbena letelica će najverovatnije pružati podršku iz vazduha i učestvovati u napadima koje izvodi Vagner grupa PMC koja podržava Libijsku nacionalnu armiju. Ona je suprotstavljena međunarodno priznatoj libijskoj Vladi nacionalnog sporazuma“, navodi se u saopštenju – koje je objavila agencija Rojters.Istaknuto je da je letelica prebačena iz ruske vazdušne baze preko Sirije gde je, kako je navedeno, prefarbana kako bi bilo prikriveno njeno rusko poreklo.

Ruski zvaničnici bili su nedostupni za komentar ove informacije.

Misija Libije pri Ujedinjenim nacija osudila je postupke koje označava velikim prilivom oružja i boraca na područje te zemlje i kršenje embarga na oružje.

(Glas Amerike)

KOMENTARI2 komentara

  1. E.Lirsch says:

    No kao? Ukakili su se u GACE-KUPACE. Bre.

  2. triglav says:

    poznato je, kod arijevaca, da vojnička kasta ne znači ništa bez svečenićke kaste, a svi pravi arijevci vole vagnera i njegovu muziku. od kada je vagner započeo svirati po severnoj africi, od tada zapadnjaci, duboko u sebi i u svojim genima, shvatili su, da su sasvim suvišni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *