U Rakovici čovek izbo nožem bivšu suprugu

U Rakovici čovek izbo nožem bivšu suprugu

20 septembra 2013

policija traka 2aU Rakovici je danas u 11,05 sati Velibor Stojanović nožem izbo bivšu suprugu Dobrilu Stojanović, koja je na licu mesta preminula. Policija je privela napadača.

Prema rečima svedoka ovog događaja Milana Čingovića, sve se desilo iznenada.

Velibor je s leđa prišao Dobrili koja je išla ulicom Rujica, i nekoliko puta je ubo kuhinjskim nožem. Žena je pala i počela da doziva u pomoć, a Velibor je nastavio da je bode.

U tom trenutku je očevidac Čingović prišao napadaču i pokušao da mu otme nož, ali se ovaj opirao. Kad je Čingović uspeo da mu oduzme sečivo i baci ga dalje od njih, Stojanović je prestao da pruža otpor. U tom trenutku je samo progovorio da je svesno to uradio i da se uopšte ne kaje.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj par se nedavno razveo. Dobrila je kupila stan u ulici u kojoj je i napadnuta, dok je Velibor ostao da živi u njihovoj porodičnoj kući u Resniku.

Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura potvrdila je Tanjugu da je muškarac star 75 godina, u Ulici Rujica ispred broja 14 u Rakovici, nožem izbo ženu. Žena je imala tri ubodne rane u leđa i jednu duboku rasekotinu kod uveta, rekla je Macura.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *