У РУСИЈИ ПРОНАЂЕНЕ ПИРАМИДЕ

У РУСИЈИ ПРОНАЂЕНЕ ПИРАМИДЕ

20 маја 2020

ЕКСПЕДИЦИЈА руског натуралистичког клуба „Дивљи север“ пронашла је на северу Урала – ободу приполарног круга – планину која подсећа на египатску Кеопсову пирамиду.

Директор клуба Јевгениј Свитов изјавио да се „копија“ налази на територији Ханти-Мансијског округа и да се пираида – или оно што на њу „невероватно личи“ – види иза сателита.Управо су сателитски снимци показали да северноуралска пирамида заиста изузетно личи на Кеопсову само што је два пута већа.

Висока је 774 метра, а у фундаменту има 1.000х1.000 метара. Свитов наглашава да је сњве урађено „као под либелом“. Дужина сваког лица је готово километар. Ивице су јасно постављене на кардиналним тачкама, као да су у нивоу.

Он наглашава да се до планине може доћи хеликоптером (као што је његова група учинила) или пешачењем.

„Само“ 400 километара…

Наредних недеља ће до „уралске Кеопсове пирамиде“ стићи истраживачки тим Руског географског друштва.

Кеопсова пирамида је једно од седам светских чуда. Висока је 139 метара, а процењује се да је саграђена пре 4.500 година.

KOMENTARI4 коментара

 1. milorad2 says:

  ako je ovo piramida onda je jasno da je postojala ili neka napredna tehnološka civilizacija nekada davno pa su ovo ostaci njihovih verovatno energetskih gradjevina(energetska postrojenja su generalnbo najmasivnija i najjače gradjena,recimo, kineska brana tri klisure može da ostane na svom mestu i 10000 god bez održavanja toliko je masivna i ogromna da je to objekat koji je više RELJEF nego zgrada)ili su to gradjevine vanzemaljkih civilizacija koje su odavno napuštene i čija je svrha tek onda nepoznata i zbunjujuća.Sve u svemu ako je ovo veštačka tvorevina i to se OBJAVI mi smo na pragu neverovatnih otkrića o nama samima i o našoj prošlosti.Ja sam čuo da su rusi u zabajkalskom kraju našli podzemne kupole ukopane duboko u zemlju sa neprobojnim energetskim štitovima oko sebe još za vreme staljina a priča se i o nekim očigledno astronomskim topovoma i neobičnim energetskim pražnjenjima u nekim regionima sibira.KO ZNA šta je tu istina a šta mit ali prilično su uznemirujuće spekulacije koje iz toga proizilaze.

 2. persida says:

  Sad ce Putina proglasiti za egipatskog cara. Samo mu fali jos ta titula.

  • Za Srbiju says:

   Mnogima se ne dopada što je sve počelo u Sibiru i današnjoj Rusiji pre 110 000 godina. (Putin sa tim nema ništa.) Najstariji megaliti i gradovi, nalaze se u Rusiji. Ali njih nema u istorijskim čitankama i enciklopedijama. Ne spominje ih ni sveznajući Semir Osmanagić (on nikada nije čuo ni za Vinču). Ništa nije kao što izgleda ili kako nas uče.

 3. Zaliv says:

  Verovatno neko brdo koje je eto poprimilo neobican oblik....isto ima i u Bosni pa se poturice primile da su stariji od egipcana :D

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u