У РУСИЈИ ВЛАСТ КОНТРОЛИШЕ БАНКЕ, а у Европи банке контролишу власт! ПОРАЖАВАЈУЋА ЧИЊЕНИЦА ЗА ЕВРОПУ

У РУСИЈИ ВЛАСТ КОНТРОЛИШЕ БАНКЕ, а у Европи банке контролишу власт! ПОРАЖАВАЈУЋА ЧИЊЕНИЦА ЗА ЕВРОПУ

13 децембра 2019

У Русији влада контролише финансијски систем и има доминантан (али не потпун) утицај на медије.

У САД и Европи финансијски интереси контролишу већину медија (осим неких алтернативних медија) и имају готово потпуну контролу над владом.Kако би уградила вештачку интелигенцију, Сбербанк је укључила природну интелигенцију. Основана је АИ академија за средњошколце који, широм земље, слушају предавања софтверских инжењера банака.

Сви победници овогодишњих академских олимпијада су студенти из разних региона. Талентовани дата сциентист остварују бенефите када се пријављују на најбоље руске универзитете.

Херман Греф, председавајући и извршни директор Сбербанке је изјавио: „Ми проналазимо огроман потенцијал у коришћењу АИ практично свуда: побољшање ефикасности рада, побољшање транспарентности, брзине услуга, укључујући државне услуге. Зато данас много улажемо у то и надамо се да ће у наредним годинама наши клијенти и грађани Русије осетити резултате нашег рада у свакодневном животу“.

Владимир Путин: „Учинили сте много за банку, за финансијски систем, ово своје достигнуће морате само да прилагодите већим задацима, који се огледају у појединим сферама, јавној администрацији. Са вама смо о томе много пута разговарали, то треба учинити што пре“.

Татјана Ремезова је додала: „Постоје многа подручја у којима је потребна супер меморија и способност за обраду и анализу великих података. На пример, медицина. АИ је способна да постави тачнију дијагнозу, уочи проблем брже од људског ока, открије да ли је неко склон болестима или да открије генетске флуктуације пре појаве симптома само на основу фотографије.

Други пример је саобраћај. У Русији се АИ већ користи у великим градовима и на савезним ауто путевима. Анализира густину саобраћаја, предвиђа могуће гужве и контролише семафоре.

Kао и у свакодневном животу, наша блиска будућност је паметна кућа. Расклањаће завесе и правити кафу ујутро. Фрижидер ће наручивати намирнице на интернету, а гардеробер ће, на пример, упаривати ваше одело“.

ВИДЕО:

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI5 коментара

 1. Zoran says:

  Porazavajuca ili ne, ekonomija gde su banke glavne su najjace.

  • ARTILJERAC says:

   То је привидно тако зато што после сваке финансијске кризе држава спашава те банке и нико није одговоран због штампања финансијских деривата или новца без покрића.ТО НИЈЕ ЗДРАВА ЕКОНОМИЈА

 2. Gojk says:

  U Rusiji zemlji sa najvise resursa na svetu su najmizernije plate i zarada na svetu. Central Banka u Rusiji je drzava za sebe, nezavisna i nikome ne raportira. Idie na wiki i dobro pogledajte kako se zivilo i zivi u Rusiji u odnosu na to ko je sef ruske banke. Sad je Naibulina, cista ruska, plate ko u Nigeriji.

 3. persida says:

  Dobro kazes i istinito. Bankari sisaju krv ruskoga naroda od 1917, a svako ko to negira je ili idiot ili jeftini propagandista.

  • Deda says:

   Која банка и у којој држави не сиса крв народу? Банке су од увек уједињени зеленаши.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u