У Србији још 89 новозаражених, преминуо један пацијент

U Srbiji još 89 novozaraženih, preminuo jedan pacijent

18 maja 2020

U poslednja 24 časa zabeleženo je 89 slučajeva zaraze virusom korona, od kojih je 30 u Vranju. Od posledica virusa korona preminuo je još jedan pacijent, čime je broj umrlih povećan na 231.

Od juče je testirano 4.113 osoba, od kojih je 89 bilo pozitivno na Kovid-19. Do sada je, kako je objavljeno na sajtu Ministarstva zdravlja, testirano ukupno 185.385 osoba.

Na respiratoru se trenutno nalazi 16 osoba. Izlečeno je 4.799.

Kako se navodi, ukupan broj registrovanih slučajeva iznosi 10.699, a procenat smrtnosti je 2,17 odsto.

KOMENTARI2 komentara

  1. Rista says:

    Tim ubrzanim tempom ćemo stići do 3 miliona zaraženih srba kroz 100 godina. A pošto smo izlečili već do sada 50% iako onih drugih 50% nije definisano, verovatno su zlatna rezerva, to opet znači da ćemo kroz 100 godina imati 1,5 milion zaraženih Srba. Još uvek nije dobra računica i to se mora malo ubrzati. Sdruge stranem nema veze jer je svrha postignuta i Srbija je na dupetu. Ni najmanje me nije briga za ostali svet. Isti kilajberi kao i Srbi. Inače, jako me zanima kako su se ti izlečeni lečili od korone? Jel piju čajeve i preznojavaju se za inat? A danas sam se još i previše zabunio, te korona te ne mogu da otkrijem kako se pravilno na Srpskom kaže kitova supruga? Ono, nije da ne znam, ali moje znanje nije skladno. Sve problem do problema i bojim se da neću moći da spavam. Korona je moderni gebels. Upravo primenjuju njegovu taktiku svuda po svetu. Meni nije važan svet, ali to isto rade i u Srbiji. Nije ni to nešto novo. Odavno se srpske vlasti služe gebelsovom propagandom.

  2. Rista says:

    Reakcija na nedokazanu korona pandemiju je sramota i to tolika da više niko ne sme da prizna koliko govno je svet pojeo sa koronom. Ko to neda ljudima da se vrate životu? Ko je ta sila? Kako je moguće da su nas tako ladno unakazili a da prstom nisu mrdnuli? Današnja situacija na svetu je jedinstveno nemoralna, nenormalna i potpuno neopravdana. Kako se ovakav promašaj mogao dogoditi u 21. veku? Veku sa neverovatno razvijenom medicinom i farmaceutikom? Ne treba se više zanositi da je ovo smislila "farmakomafija". NIJE! Ne treba joj jer ionako prodaje toliko lekova da ponekad i ne stigne da ih napravi na vreme. Nisu ni lekari, jer već zarađuju i postali su mali, kretenski bogovi na planeti. Ako nemaš para za operaciju, jednostavno te puste da umreš. Šta im treba više? Postali su idiotizovani gospodari života i smrti bolesnih i polubolesnih ljudi. Danas su ljudi došli u situaciju da silne pare čak i za najmanje operacije moraju da nabavljaju isto kao što drogeraši nabavljaju pare za drogu. Lekari su postali narko tržiše medicine gde farmako mafija zgrće silne pare u saradnji pre svega sa lekarima. Oni nisu imali nikakve potrebe za nekim proširivanjem svoga tržišta jer njihovo tržište je još pre 50 godina postalo preveliko. Smatram da su glavni promašaj napravili uspaničeni političari a bile su potrebne samo male varnice, jer političari se na smrt boje da izgube svoje mandate. Sa gotovo beznačajnim izuzecima, sve se pretvorilo u profit. I lekari i političari, farmaceuti, biciklisti, profesori i svaka obrazovana fela. Neverovatno ali tačno, ovaj svet se idiotizovao a najgore je to što toga uopšte nije svestan. Vrhunac idiotizna je reakcija na nepostojeću pandemiju korone ili ti gripe. Korona se dvostruoko transformisala i to od najobičnijeg virusa gripe, a druga transformacija joj da je oružje idiota. Korona idiotizovano oružje. Nema ničeg ni normalnog ni tako široko potrebnog u posledicama nepostojeće pandemije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *