У Србији још четири жртве вируса корона, 89 новооболелих

U Srbiji još četiri žrtve virusa korona, 89 novoobolelih

9 maja 2020

U Srbiji su, prema najnovijim podacima, od posledica virusa korona umrle još četiri osobe. U poslednja 24 časa zaraženo još 89 ljudi.

Kako je objavljeno na sajtu „covid19“, od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 5.728 osoba od kojih je 89 pozitivno.

Hospitalizovano je 1.437 pacijenata.

U poslednja 24 časa preminule su četiri osobe, čime je ukupan broj mrtvih povećan na 213Izlečene su 2.732 osobe.

Do sada su ukupno testirane 134.533 osobe, a ukupan broj zaraženih je 10.032.

Kako se navodi, procenat smrtnosti je 2,12 odsto.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Rista says:

    Koliki je procenat smrtnosi bio u Srbije pre korone a koliki je danas? Koliki je bio prosek plate u Srbiji pre korone a koliki je danas? Ali bez laganja, molim! U jednom selu u svetu su muž, žena i neki rođak očli da kupe neke sitnice. Direktor velike kuće je naredio da svi moraju nositi maske. I mušterije i prodavci. Postavljen je stražar da ne dozvoli nikom bez maske da uđe u prodavnicu. I on nije dozvolio ulazak mužu, ženi i rođaku jer nisu hteli da stave masku. Ko je koga izvređao, oni stražara ili stražar njih, nije važno, ali žena se okrene besno i ode a muž i rođak se naljute na stražara zato što je ponizio Gospođu. Gospođa se vratila posle dvaes minuta kada je i uhapšena i optužena za ubistvo. Njen suprug i rođak još nisu pronađeni a sahrana stražara će se obaviti uz sve počasti. Poginuli, uhapšena i begunci koji neće predugo bežati, jer na ovom svetu samo nacisti mogu da se sakriju, proglašeni su kao nove 4 žrtve korone. Za koronu je svaka žrtva dragocena, dobrodošla i tu se ne štedi. Sve što umre, dobrodošlo u procente.(nije trač)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *