У СРБИЈУ СТИЖЕ ЈОШ ЈЕДАН ЗАМЕНИК ЗАМЕНИКА ДА ПРЕТИ ВУЧИЋУ: Ево ко долази

U SRBIJU STIŽE JOŠ JEDAN ZAMENIK ZAMENIKA DA PRETI VUČIĆU: Evo ko dolazi

7 jula 2018

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD i šef Biroa operacija vezanih za sukobe i stabilizaciju (CSO) Pit Maroko boravi od 6. do 18. jula na Zapadnom Balkanu, saopštio je Stejt department.U saopštenju se navodi da će ovaj američki zvaničnik posetiti Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju a boraviće i u Prištini.

On, kako se dodaje, dolazi na Zapadni Balkan kako bi pokazao da je kontinuirani angažman ovog Biroa u regionu vrhunski prioritet.

Maroko će razgovarati o regionalnim inicijativama za borbu protiv nasilnog ekstremizma i naporima da se ojača međureligijski dijalog na Zapadnom Balkanu, a pružiće i diplomatsku podršku na visokom nivotu perspektivi pristupanja EU zemalja regiona, kaže se u saopštenju Stejt departmenta.

KOMENTARI4 komentara

 1. Miraš. says:

  Čoban tera ovčice, lakoj lane, diri, diri dane, čoban tera ovčice lagano... Preko NATO unije, lakoj lane, diri, diri, dane, preko NATO granice lagano... Sve mu ovce priđoše, lakoj lane, diri, diri, dane, sve mu ovce priđoše lagano... Samo jedna ne može, lakoj lane, diri, diri, dane, samo jedna ne može NIKAKO.

 2. MILIJASUZOVIĆ says:

  OVAJ NEVIDI 3/4 PLANETE RUSIJU I KINU,TREBAJU MU JAČE DIOPTRIJE.

 3. rajko says:

  Vise ne uspevam da pratim ove gluposti koje cujemo od amerikanaca. Sa jedne strane imamo kao neko zaostravanje odnosa izmedju EU i Amerike a na drugoj strani imamo coveka koji daje upustva kako pristupiti Evropskoj zajednici. Normalan covek se pogubi kad slusa kako foliranti ubedjuju folirante. Srbija pamti i Ameriku koja je predvodila NATO agresiju ali i evropske zemlje koje su ucestvovale u toj agresiji.

  • Miraš. says:

   Izgleda da očekuju da Srbija se što više približi EU, ali i NATO-u , a i po ovom drugom pitanju Srbija već ima obaveze skoro kao da je članica alijanse. Dakle važno je da Srbija sigurno bude na putu bez povratka. Sve evropske države treba da budu pod američkom kontrolom, i one koje su članice EU i one druge koje tamo još nisu stigle i možda nikad neće ni stići. Tek kad imaju punu potčinjenost svih onda mogu kako god hoće da rasturaju i samu EU, a ako neki parčići odvoje se od EU važno je da i dalje budu pod američkom i NATO kontrolom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *