У СРБИЈУ СТИЖЕ НОВИ ЗАКОН СА ЗАПАДА! Геј парада је превазиђена! Почиње нова фаза уништења полова и Срба као народа!

U SRBIJU STIŽE NOVI ZAKON SA ZAPADA! Gej parada je prevaziđena! Počinje nova faza uništenja polova i Srba kao naroda!

20 januara 2017
(foto: Youtube printscreen)

(foto: Youtube printscreen)

Vesti koje čovek čita ovih dana deluju ponekad sve luđe i neverovatnije, kao da se bavimo naučnom fantastikom.

U Holandiji čovek rešio da se podvrgne eutanaziji (potpomognutom samoubistvu) zato što ne može da se izbori sa alkoholizmom. U Velikoj Britaniji sud odobrio ženi da rodi svoju unuku, dakle dete od genetskog materijala svoje preminule ćerke. Možda je najviše pažnje izazvao slučaj presude suda u Australiji, koji je odobrio da se dete od pet godina podvrgne operaciji promene genitalija (uprkos protivljenju oba roditelja). Uzgred, Belgija i Holandija su granicu za eutanaziju spustile na ispod osamnaest godina, tako da tinejdžer koji je npr. nezadovoljan svojim životom ili depresivan ima pravo da zatraži eutanaziju.

Ovaj slučaj promene pola uklapa se u generalnu tendenciju razumevanja identiteta tj. roda kao navodnog konstrukta koji nema nikakve veze sa polom. Ukratko, vaše polne karakteristike, tvrde mudri naučnici, nemaju nikakve veze s time da li vi jeste ili se osećate kao muško ili žensko. U skladu s tim potpuno je opravdano, a da bi se teorija dokazala, i poželjno, da što više osoba postanu „transrodne“ (otud u akronimu LGBT i ovo T koje označava transrodne osobe).

Naravno, po poznatom sistemu Overtonovog prozora, ono što počne kao pravo kasnije se nameće kao norma, da bi preraslo u totalitarni sistem koji vrši prinudu na sve ostale da ne samo prihvate već i slede taj model. Slušam pre neki dan kako agent prodaje jedne britanske izdavačke kuće objašnjava da na ovakvim zaostalim tržištima još uvek smeju da nude posebne knjige za dečake i devojčice (poput ovde poznatih Perice i Milice), dok se to na domaćem tržištu apsolutno ne preporučuje. U britanskom javnom prostoru i sistemu obrazovanja već je, dakle, prihvatanje klasičnog formiranja dece kao dečaka i devojčice označeno neprihvatljivim. Oni koji se prijavljuju za britanske vize znaju da je odnedavno uvedena i treća mogućnost za upisivanje pola. Znamo da je i u nekoliko skandinavskih zemalja takođe u vrtićima uvedena zabrana korišćenja odrednica otac i majka ili obraćanja deci u „rodno diskriminativnim“ kategorijama koje bi ih „konstruisale“ kao dečaka i devojčicu.

U Americi se međutim opet na totalitaran način širi moda transrodnih toaleta. Sve je više restorana, barova pa i gradova koji ukidaju klasični šešir i haljinu kao oznake za dva odvojena toaleta, jer to „vređa transrodne osobe“.

Ako neko misli da će ove tendencije ostati van brdovitog Balkana, grdno se vara. Evo nedavno se u izdanju „Kreativnog centra“ pojavila jedna takva knjiga, pravi vesnik budućnosti. Autorke Henkel i Tomčić predstavljaju nam knjigu pod naslovom „Pružite detetu sto mogućnosti umesto dve“, koja u podnaslovu ističe „Odgajanje dece bez rodnih predrasuda“. Dok je klasično obrazovanje dece gledalo da prirodne seksualne odlike nadogradi modelima ponašanja, ovaj novi sistem traži da se to ignoriše i da se štaviše podriva podela na muško i žensko jer je ona rodno diskriminativna. Dakle, nema više podela na muške i ženske igračke, muška i ženska ponašanja, različito oblačenje itd. Zašto npr. muška deca ne bi nosila haljine, pitaju se autorke. Kasnije bi trebalo pobijati podelu na muške i ženske poslove (mada doduše još nisam video žene rudare npr.). Ovo zanimljivo štivo svakako bi trebalo pogledati jer s obzirom na to kako se kod nas donose, tj. prepisuju i nameću zakoni koji stižu spolja, bez javne rasprave i po hitnom postupku, nemojte da vas iznenadi ako se vrlo brzo ovo nađe i pred poslanicima, pa vam uvedu ozbiljne kazne ako decu formirate „rodno diskriminativno“ i insistirate da ih zovete sine ili ćerko. Ne šalim se uopšte.

Ovaj model konstruisanja dece ide zajedno s najnovijim trendom u onome što bismo mogli da nazovemo politika homoseksualizma. Da se podsetimo, šezdesetih godina postojali su tzv. homofili, koji su prihvatali da je njihovo ponašanje nastrano i sve što su tražili bilo je da ih ne tuku i ne teraju u zatvor zbog onoga što rade u svojim privatnim prostorima. Posle Stounvola ovim prostorom ovladavaju gej i lezbijska udruženja koja insistiraju na politici sukoba, radikalizacije i borbe za to da svoje ponašanje praktikuju u javnom prostoru. U međuvremenu se otišlo i dalje, pa je došla tzv. „kvir“ faza. Kvir teorija i praksa suštinski gleda na gej i lezbo udruženja kao trenutne saveznike, ali fundamentalno takođe problematične. Biti samo gej ili samo lezbijka po njima je takođe previše okamenjeno i previše zatvoreno u svoju grupu. Novost je da se pređe na kvir koji će doneti fluidne seksualne identitete i prakse. Danas ste gej, ali sledećeg meseca bi trebalo da probate transrodnost, pa da malo promenite pol itd. Logično je pitati kad će i zoofili dobiti svoja prava pa da se i ta vrsta identiteta uključi u kvir.

Druga velika novost je eksplicitni fundamentalizam. Ne radi se više o zaštiti prava LGBT osoba. Radi se o tome da bi „svaka osoba trebalo u sebi da otkrije kvir potencijal i da ga praktikuje“. Dakle, otud zabrane da svoju decu vaspitavamo i formiramo kao devojčice i dečake.

I onda se politička pobuna ljudi protiv ovog novog totalitarizma naziva „populizmom“…

(Miša Đurković / Politika)

KOMENTARI27 komentara

 1. vlada says:

  Anjes Rozentil,Kako se prave deca,Kreativni centar...pazite prezime,ne,nikako jevrejsko ali hazarsko, DA !

  • Laggards says:

   Ti jevreji bre bas su zlo koji im je Q....

 2. Anđe says:

  Zbunjenost mladih, haos, gubitak identiteta, stvaranje novog čoveka spremnog da iskoristi svaku rupu svog tela za lično i zadovoljstvo drugih, sve to generiše ovaj svet koji će definitivno propasti, ali i to je zapisano i desiće se. Mi motrimo znake vremena koji su opisani u Bibliji, mnogi u neznanju čine svoj greh i žive u obmani. "Oni koji čine greh, napredovaće u grehu", "Oni koji čine pravdu napredovaće u pravdi" Govori Sveto Pismo, ali doći će vreme kada žetva sazri da bi se razdvojilo žito od kukolja, a ti sada čoveče budi pametan i čini volju Božiju, ona je pokornost zapovestima Gospoda našeg Spasitelja Isusa Hrista koji nas je otkupio od našeg greha i od ovog sveta tako što je sam, lično platio to svojom krvlju.

 3. Dla says:

  "Belgija i Holandija su granicu za eutanaziju spustile na ispod osamnaest godina, tako da tinejdžer koji je npr. nezadovoljan svojim životom ili depresivan ima pravo da zatraži eutanaziju" - netacno. Eutanazija se odobrava samo u slucaju neizlecive bolesti kada dete trpi velike bolove,a smrtni ishod je svakako neminovan, sto procenjuje lekarska komisija.

  • Bubamara says:

   Kakvo sve zlo neće stvoriti samo da smanje stanovništvo

 4. dusko says:

  E pa ovo nece proci, a ukinucemo jednog dana i gej paradu !!!

  • Jovan says:

   Procice! Na zalost, oni to pripremaju postepeno prvo jedno pa drugo, do cilja. Oni prvo decenijama vrse trovanje laznim vrednostima npr. psihologa i socologa koji ispranim mozgovima na tv kao papagaji ponavljaju bolesne "vrednosti" i laznim naucnim objasnjejima, (koje svaki covek inteligentan i sa zdravim razumom vidi da je nenormalno i bilesno) plus mere PRISILE u vidu zakona, to prolazi laganica. Zato nam se i dogadja da nam djaci biju nastavike(a ono jadnici trpe jer je to EUropska vrednost), ili da neko sa 12 godina ladno zapali coveka ili bije Rasu Popova i za to ne odgovara! Lazni psiholozi eu fanatici odmah krecu sa bljuvotinama da dete od 12godina nije svesno. Glupost. Ti psiholozi u stvari nisu svesni tj. glupani opranih mozgova. Dete je svesno svojih postupaka vec sa 7 godina ali kad vidi da ga zakon stiti i da moze slobodno da radi sta god hoce, a oni stariji od 12, 14 god. mogu da biju i tuze roditelje, da ubijaju ljude po ulicama. Tako se pisu zakoni da stite sve sto je bolesno a noralne kaznjavaju cak za prek pogled ili rec. Glavnu ulogu za propagandu tih bolesnih prava koja su na stetu normalnih imaju NVO i vlast koja to prihvata. Bolesno EU zakonadavstvo ce proganjati sve normalne i cak kaznjavati one koji se usude da se brane.

 5. Neca says:

  Ma jok.nista od ovog nece proci.pa nismo mi retardirana hrvatska,da sve sa zapada prihvatamo kao oce nas.

 6. Gojko says:

  Braćo srbi pogotovu vi sa malom decom jedini pravi savet je da otkad prohodaju vaspitavati ih u duhu pravoslavlja i časovi veronauke obavezno.Ove bestijalnosti zapadne ne obaćati pažnju i okrenuti glavu.Gospod je i za njih namenio nagradu setite se sodome i gomore.

 7. dragan says:

  Hubardova zapovest: smanjiti broj stanovnika na zemlji na ispod 1 milijarde. Propagiranjem pederizma i ostalih nastranosti i izopacenosti, to se postize

 8. Vasilije says:

  propagiranje pederluka jedno je od osnovnih orudja Sorosa. djevojka koja je isla na kurseve Sorosa i sad radi u NVO pricala mi je to. to sta se tamo uci, dize ti se kosa na glavi.

 9. triglav says:

  pa šta se bunite? važno je, da goniči kamila imaju po četri žene a mi redovito naplačujemo kao njihovo kameno ulje ... :P

 10. punca says:

  GEY PARADA ///na Paradu Ponosa spiskano 51.2 miliona, Ana je dobila proviziju miliona na konto///... 16.9.2016 LONDON Miting NWO - GEY PARADA je bila planirana po tkz. Soroškog PAKTA, koja ima IMUNITET U SVAKOJ ZEMLJI da SVE pobije po PLANSKOM UNIŠTENJU naroda .. VLADA SRBIJE JE PRIZNALA TO PARADU !!!

 11. Za Srbiju says:

  Horor.

 12. Pero Joksimovic says:

  Šta bi na sve to rekli pokojni Adam i Eva?

 13. Lajla says:

  mmgu ono paradirati samo sa kordonom milicije,dok narod ne po...i a vrlo je blizu otici ce u parampacard i oni i kordon.Mnogo se bre trte.

 14. says:

  U Srbiju stiže zlo iz J-evrope. Hrvati su nam najbolji prijatelji.

 15. Protiv glupih says:

  Crkva je zlo, a vise od pola komentara je koristo kao argument. Krajnje je vreme bilo da se neko pozabavi ustogljenim ucenjem, ne postoje muske i zenske igracke i kad bi ovakvo ucenje istrajalo bar 50 godina, ne biste imali vise tolike razlike izmedju polova, sto znaci samo da se razlike sticu i uce.

 16. kuka says:

  Uopšte ne znam čemu toliko zalaganje za prava LGBT populacije, kad takve gotovo da nema u Srbiji. Na prošlogodišnjoj paradi je bilo petnaestak njih i nekoliko desetina njihovih podržavalaca i obožavalaca iz nevladinog i vladinog sektora. To je kao kad bi se digla dreka do neba za zaštitu polarnih medveda u Sahari. Kao da nemamo važnijih stvari koje treba regulisati.

  • kuka says:

   Šalim se. Nije važan broj. Mnogo je važnije da mi kao društvo ne smemo podsticati tendencije koje su štetne za prosperitet društva. Ljude uvek i svim sredstvima, pa i zakonima treba usmeravati da se bave važnim stvarima, a ne da svoju energiju troše na gluposti kao što su prerušavanje u suprotni pol, izgradnja i odbrana svog u osnovi lažnog identiteta, potera za dugom. Takodje treba da naučimo da cenimo svakog po onom što on zaista jeste, kako on ne bi morao da traži novi, lažni identitet da bi bio prihvaćen i uvažavan. Svako ima pravo da sačuva dostonajstvo onakav kakav stvarno jeste, a ne onakav kakav nije, samo se prerušio. To je pravo koje treba štititi.

 17. Boris says:

  Da bi se ispravno pripremili za borbu protiv ovog problema moramo da udjemo u sustinu i naucimp kako da se borimo. Dakle sila ovdje nije uopste pozeljna cak sta vise njima pomaze i od njih pravi zrtve na osnovu cega privlace druge sebi. Dakle moramo znati da je homoseksualizam i transrodnost bolest psihicka pa i donekle fizicka i to nam treba biti polaziste. Iako ce oni govorit kako su oni potpuno zdravi i da ih mi diskriminisemo ne treba na to obracati paznju. Dakle jedan od najboljih nacina borbe je vaspitanje nase djece na pravi nacin kao sto nam to nasa priroda nalaze. Ukoliko primjetimo neko cudno ponasanje kod svog djeteta nikako ga tuci vec razgovarati otvoreno sa njim. Drugo nasa religija je takodje odlican i najbolji nacin borbe. Dakle upucivati djecu u crkvu da uce vjeronauku koja takodje propovjeda normalan odnos iskljucivo tj muskarac i zena iskljucivo nikako neki drugi odnos. Zatim treba se suocuti sa njima pogotovu sa njihovim kvaziintelektualcima koji im truju mozak kako su oni u pravu. Ali suociti se na osnovu cinjenica dokaza i argumenata nikako sukobi fizicke ili druge vrste. Dakle naistrimo nas um i naoruzajmo se strpljenjem znanjem i hrabroscu da se borimo na jedan veoma tezak nacin dakle pamecu i razumom da ih pobjedimo i usutkamo a nikako silom jer pinavlham ti je kontrapriduktivno. V. Poz

 18. dragan says:

  SAMO POTPUNO I FRONTALNO OKRETANJE RUSIJI MOZE DONJETI SPAS OD SVEGA OVOGA ! svako pa i najmanje ocijukanje sa zapadom dovodi do PEDERASTIJE ENORMNIH POTENCIJALA KOJI SU DOVOLJNI DA UNISTE VASKOLIKO SRPSTVO! IZADJIMO I DAJMO GLAS ISKLJUCIVO SRPSKOJ RADIKALNOJ STRANCI JER JEDINO NAS TA STRANKA OKRECE 100% PREMA RUSIJI. SVE DRUGO VODI PEDERASTIJI I LUDILU !

 19. dragan says:

  OVA BABA NA SLICI, ONA SE POHASILA. ONA BI SE TRALA PO LEZBIJSKI, DA JOJ DRUGE ISTE TAKVE BABE LIZU MEDJUNOZJE. TO JE SODOMA I GOMORA SRBIJE. ZNA SE DA JE SODOMA I GOMORA UVIJEK PRETHODILA RASPADU DRZAVE

 20. Undertacker says:

  U pravu si.Vindzor i Hazarske porodice kroje 'Veliki'deo sveta!

 21. ranko75 says:

  Ako smo idioti slusajmo ih i nismo za bolje.Njih treba smatrati dusevnim bolesnicima i uopste ne komentarisati njihove postupke i ne zaludjivati se njima kao sto se ne komentarisu postupci dusevnih bolesnika!

 22. josip says:

  Zlo sa zapada, veliki pritisak preko nevladinih org. Nemože se to rešiti apelima. Samo radikalnijim metodama. Postoji dosta pametnih ljudi i nadam se da će uspeti. Nažalost mnogo je kod nas onih što su prodali veru za večeru.

 23. Coma says:

  Ja ne vidim u cemu je problem ako je neko homoseksualac. Ne vidim ni u cemu je problem ako se proseta ulicom i kaze da ima problema u normalnom funkcionisanju ( stalno ih neko zove PEDERIMA, LEZBEJKAMA,i drugim pogrdnim imenima ), ne vidim problem da ozakone svoju vezu i da drugi clan takve porodice dobije pravo na penziju, pa cijeli zivot su zivjeli zajedno. Kada dobiju sva prava koja imaju heteroseksulci, tada necu vidjeti potrebu da prave parade po ulicama. Nisam siguran da se neko vaspitanjem moze promjeniti, da li postoji naucna studija koja to potvrdjuje. Cini mi se da i u zivotinjskom svijetu gdje nema parada postoji homoseksualnost. Cega se ljudi plasite, oslobodite se, i dozvolite i da drugaciji od vas budu slobodni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *