У СУБОТУ, 24. марта, ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Стоп за НАТО и Приштину у УН

U SUBOTU, 24. marta, VELIKI PROTEST ISPRED SKUPŠTINE: Stop za NATO i Prištinu u UN

21 marta 2018

(Foto: NeZla/Srbin.info)

Srpski narod nikada ne sme da zaboravi zločine NATO ubica, kao ni da dozvoli domaćim političarima da lažnoj, albanskoj državi Kosovo daju mesto u Ujedinjenim nacijama.

Ovo za „Srbin info“ poručuje Damnjan Knežević, jedan od organizatora protesta protiv NATO pakta i albanske okupacije Kosmeta, koji će se u subotu 24. marta, na 19-godišnjicu od početka NATO agresije na SR Jugoslaviju, održati ispred Skupštine Srbije u Beogradu.

– Kao i na prethodnim protestima, cilj nam je da se ukaže vlastima u Srbiji i međunaronoj zajednici da je srpski narod protiv toga da se albanskim okupatorima na Kosmetu, odnosno takozvanoj državi Kosovo, dozvoli članstvo u međunarodnim organizacijama, kao i da se ukaže na položaj Srba na Kosovu, koji su diskriminisani svkodnevno od strane nelegalnigh albanskih vlasti u Prištini – poručuje Knežević u ime mladih ljudi koji su prethodno organizovali protestni koncert „Nema predaje (17. februara) i protestnu šetnju „Za srpsko Kosovo“ – 17. marta.

Prenosimo zvaničan poziv organizatora građanima Beograda i Srbije da u što većem broju dođu u subotu od 19 časova ispred Skupštine Srbije i iskažu svoj stav o NATO paktu i mogućem članstvu Prištine u međunarodnim organizacijama:

Poštovani prijatelji, saborci, braćo i sestre,

Pozivamo vas na veliki narodni protest, u subotu 24 marta, u 19 časova, ispred Narodne skupštine.

Ovo je već treći protest koji organizujemo povodom još jedne tužne godišnjice i najave vlasti da će u pregovorima sa šiptarskim teroristima potpisati „pravno obavezujući sporazum“ i tako dati albanskim okupatorima stolicu u UN.

Ne pristajemo ni nakakav referendum niti bilo koji neustavni akt, borićemo se protiv izdaje na ulici i ako treba van sistema. Došli smo u situaciju da Kosovo i Metohiju moramo da branimo u Beogradu.

23 marta, dan pred skup i godišnjicu NATO bombardovanja, je najavljena juniorska rukometna utakmica u Kragujevcu između Srbije i „Kosova“.

Takođe, toga dana se sastaju Aleksandar Vučić i terorista Hašim Tači „Zmija“ u Briselu. Dođite u što većem broju i pošaljimo jasnu poruku NATO lobistima da nas nisu duhovno i moralno porazili i da ne pristajemo na izdaju, zaborav i poniženje!

24 marta, 1999g., NATO pakt je pokrenuo razaranje naše otadžbine kako bi nas okupirao, oduzeo nam prirodne resurse i oteo Kosovo i Metohiju. Na vojnom polju uprkos razaranju, vojnim i civilnim žrtvama nisu uspeli, za političkim stolom su imali više uspeha. Izađimo i ne dozvolimo da dovrše započeto.

NEMA PREDAJE !!!”

(Srbin info)

 

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *