У СУБОТУ СЕ СПРЕМАО ПАКАО У ПАРИЗУ!

U SUBOTU SE SPREMAO PAKAO U PARIZU!

7 decembra 2018

VLADA Francuske – mada još ne sasvim oficijelno – počinje da se pribojava da demonstracije „žutih prsluka“ mogu prerasti u pokušaj državnog prevrata.

Telekanal BFM TV je objavio da vlada Eduara Filipa zazire da se pokušaj puča može dogoditi već ove subote.Ovo mogu biti realna saznanja, ali može biti i priprema za preduzimanje represivnih mera prema učesnicima protesta u subotu kao prema onima koje predvode zavernici koji će sam protest iskoristiti upravo za pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti.

Nema sumnje, subota će biti test-dan za obe strane.

Ako „žuti prsluci“ ponovo budu masovno na ulicama Pariza i drugih francuskih gradova – biće to signal da protesti povodom poskupljenja benziza zaista postaju pobuna protiv vlasti Emenauela makrona i sistema koji on pokušava da modernizuje i da sa Nemačkom preuzme punu kontrolu nad Evropskom unijom.

Naravno, kako se može kontrolisati EU ako se ne kontroliše sopstvena zemlja – to je rebus koji Makron tek treba da reši.

Zato nije isključeno da njegov režim, uz saglasnost Rotšilda koji ga podržavaju, priredi u subotu provokaciju koja će biti pripisana demonstrantima i iskorišćena za slamanje porekta „žutih prslika“.

A to bez represije neće biti moguće.

Ako se „žuti“ ne uplaše i ustuknu, ako `prihvate borbu` – u Makronovoj Francuskoj svašta će biti moguće…

U suštini, zaljulja li se Francuska – dodatno će se zaljuljati i Evropska unija.

KOMENTARI5 komentara

 1. Velika Metla says:

  Šta vam bi? Kasnite s optužbama da Rusi stoje iza ovih demonstracija! Mada ima vremena još!

  • Taipova Češma says:

   Pa zar još prošle subote nije korišćen novičok .

   • Velika Metla says:

    TČ,svakog dana to koriste!;;;;))) Piiizde francuske samo kevću preko medija,kao i gazda im!

 2. vanja says:

  Rezim Emanuela Makrona koristi silu protiv sopstvenog Naroda. Francuski narod poziva Iran, Rusiju i Kinu da posalju mirovne snage u sto kracem narodu, da bi ga spasili od krvolocnog diktatora. Pozeljno je uvesti zabranu letova iznad francuskog neba, da bi mogli humanitarni konvoji zemalja "prijatela Francuske" da dopreme prvu pomoc pobunjenicima. Situacija u Francuskoj predstavlja opasnost po svetski mir.

 3. skeptik says:

  Vanja je u pravu....s tim sto mislim da se Korzika sada pita, jer se plase kako bi tek sa njima mogao da postupa, pa traze nezavisnost.No pre toga se naoruzavaju, pa iz zasede ubijaju policajce francuske na Korzici,a mi da ih obucavamo i saljemo im oruzje, a ako ova reaguje onda velike sile bombarduju Francusku, jer je upotrebila vojsku na Korzici i njihove generale proglase za ratne zlocince, a mi onda priznamo Korziku.Gadno jel da? Hipoteticki jeste, ali da li vam braco francuzi zvuci poznato?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *