У ТОКУ ЈЕ ДРЖАВНИ ПРЕВРАТ! Мења се однос снага у Влади! Од сад ће ови људи водити Србију!

U TOKU JE DRŽAVNI PREVRAT! Menja se odnos snaga u Vladi! Od sad će ovi ljudi voditi Srbiju!

5 septembra 2019

Nakon najava da će budući premijer biti Ivica Dačić, lider SPS-a i aktuelni šef diplomatije, naprednjaci uzvraćaju i poručuju da će insistirati na tome da budući predsednik Vlade bude izabran na predlog Srpske napredne stranke!

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS-a, kazao je da će saglasno svačijoj snazi i doprinosu ići i broj eventualnih mandata.

– Politika po kojoj Vučić osvaja glasove, a ostali raspoređuju mandate više neće biti moguća – kazao je on i istakao da se slaže sa Vučićevom izjavom „prvo skoči, pa reci hop”, koju je lider SNS-a dao komentarišući navode nekih medija da će Ivica Dačić, lider SPS-a, biti premijer posle izbora na proleće.Upitan da li će nakon izbora insistirati na tome da premijer bude iz redova SNS-a, Glišić je odgovorio:

– Insistiraću na tome da to bude predlog SNS-a. Ana Brnabić nije naša članica, ali jeste naš predlog i pokazala se kao veoma dobro rešenje.

Miloš Vučević, potpredsednik SNS-a, kazao je da očekuje da SNS ostane korektan i solidan koalicioni partner, ali sa većim kapacitetom i učešćem na listi.

– Svakako nas čeka revizija odnosa u koaliciji pred sledeće izbore u smislu da se sagledaju zalaganje i solidarnost u ovom mandatu, ali i podrška koju imaju svaka članica koalicije i njihovi lideri – poručio je i dodao da je neozbiljno unapred pričati o kandidatima za premijera, a izbori nisu ni raspisani.

– Posebno je neozbiljno očekivati da onaj ko ima podršku oko 10 procenata birača predlaže premijera, u odnosu na SNS i Aleksandra Vučića, koji uživaju podršku oko 55 odsto glasača. Kada se završe izbori, kada vidimo izborne rezultate, donećemo na stranačkim organima odluku o kandidatu za predsednika Vlade – naveo je Vučević.Da će naprednjaci promeniti odnos prema svojim koalicionim partnerima, bilo je jasno i nakon govora Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i lidera SNS-a, na sednici Glavnog odbora SNS-a.

– SNS će imati značajan broj poslaničkih kandidata, više nego ranije. Mi smo uvek bili veoma darežljivi, poštovali smo i poštujemo koalicione partnere, ali koliko god poštovali, na kraju krajeva – oni koji se bore su malobrojni iz SNS-a. Ove druge ni mikroskopom ne mogu da nađem – kazao je tada Vučić.

(Alo)

KOMENTARI5 komentara

 1. Kosovac says:

  Čuješ, Državni prevrat, Aleksandar Vučić će smeniti sebe, i preuzeti vlast. ……….Vest bi bila kada bi Aleksandar Vučić ukinuo kancelarije Nevladinih vladinih evropskih organizacija. To bi bio prevrat. Evropa bi vrištala kao Damnjanov zelenko.

 2. test01 says:

  hahaha Koji prevrat - diktator ucvrsuje diktaturu i nista vise, bori se da ostane na vlasti po ceni smrti Srbije i Srpske nacije!

 3. Vlada says:

  Stvar se bliži kraju, isto je govorio Milošević.

  • Uze mi says:

   Reč iz usta. Govore hvalite me usta ili ću vas poderati.

 4. Pravda says:

  Koja budaletina taj glisic.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *