У УКРАЈИНИ РАСПАД СИСТЕМА! Почеле међусобне оптужбе најближих сарадника ЗЕЛЕНСКОГ

U UKRAJINI RASPAD SISTEMA! Počele međusobne optužbe najbližih saradnika ZELENSKOG

18 oktobra 2023

SEKRETAR Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine, Aleksej Danilov, osumnjičio je Alekseja Arestoviča, bivšeg savetnika kabineta predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog, da radi za ruske obaveštajne službe.

Ovaj mu, očekivano, nije ostao dužan.Rekao je da Danilov na svojoj funkciji ne radi ništa i da Ukrajina od njega nema nikakve koristi:

„Svako u državi ima svoju funkciju. Služba bezbednosti Ukrajine hvata špijune. Policija štiti naše ulice. Vojska ratuje. Arestovič milionima ljudi objašnjava situaciju. A Danilov kenja na ukrajinskom jeziku i donosi slajdove predsedniku. Za dve i po godine provedene u kabinetu predsednika Zelenskog, nisam primetio nikakvu drugu vajdu od njega“.

Pored ovoga, zatražio je da se „proveri biografija Danilova, posebno njegovo delovanje u Lugansku“.

Arestovič je 14. oktobra bitku za Bahmut (Artjomovsk) nazvao ogromnom greškom i izjavio da je došlo vreme za smenu režima Zelenskog.

Arestovič je napustio funkciju 17. januara 2023. godine. Pre toga je bio kritikovan u Ukrajini što je uživo rekao da je jedna kuća u Dnjepropetrovsku srušena krivicom Oružanih snaga Ukrajine. Odnosno: da je nije razurušila ruska raketa.

Danilov je 90-ih godina bio bandit sa nadimkom Loptica.

Neki Ukrajinci tvrde da Arestovič radi za ruske tajne službe kao „agent Ljusja“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad5 says:

    "Danilov je 90-ih godina bio bandit sa nadimkom Loptica." ... tako vam je to tamo , ko nema "krov" nije mogao ni semenkarnicu da otvori a da je nezapale,sve je bilo REKET i sada je a "loptica" ima na hiljade...ovo će biti krja ukr. mafije jedino je strašno što su pobili toliko ljudi,ali mafija ja mafija i to im je posao,ovo je svima vrlo dobra lekcija šta se dešava kada dozvolime da im država postane mafijaško leglo anarhije i reketaša...a ovde kod nas neke grupe iz SVE SNAGE RADE NA TOME..."što gori haos to bolje" to im je deviza koju sporvode za strne obaveštajene službe u nameri dsestabilizacije sistema i gradjanskog poretka i života...i glume demokratiju kao fol pa da dele opštine po beogradu kad pobede ,ko će da reketira koju zonu...kao što je u jednom trenutku i bilo za vreme milošavića pa je onda "služba" 98-99 sahranila par "faca" ubrzanom procedurom...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *