„Убице мога оца“ пропале на ТОП каналу: 6 ПУТА МАЊА ГЛЕДАНОСТ!

„Ubice moga oca“ propale na TOP kanalu: 6 PUTA MANJA GLEDANOST!

2 januara 2018

Serijal „Ubice moga oca“ je kupio Dragan Đilas i prebacio na svoj TV kanal TOP, koji se emituje na kablovskoj mreži SBB. Đilas je za ovaj serijal izdvojio 900 000 evra. Mada je serijal „Ubice moga oca“ najgledaniji na SBB mreži na TOP kanalu, gledanost ne prelazi više od 200 000. Ista serija na RTS je imala gledanost između 1,6 i 1,9 miliona. Đilasov TOP kanal u saradnji sa Dandelion productions za 3. i 4. sezonu serijala „Ubice moga oca“ planira da uloži 10 miliona evra.

U toku su pregovori Đilasovog TOP kanala sa Bjelogrlićevom producentskom kućom „Kobra“ za serijal „Senke nad Balkanom“, koje su takođe veoma gledana serija na RTS-u.

Đilas ovim serijama pokušava da podigne gledanost TOP kanala na kome će emitovati svoje predizborne propagandne spotove, najverovatnije baš tokom prikazivanja tih serija.

Patriot

KOMENTARIJedan komentar

  1. PRVA LINIJA says:

    ZASTO JE DJILAS JOS UVEK NA SLOBODI??? ZASTO NIJE UHAPSEN I OSUDJEN PO ZAKONIMA RS, ZASTO MU NIJE ODUZETA I ZAPLENJENA IMOVINA, ZASTO NIJE OSUDJEN NA VISEGODISNJU ROBIJU??? SUD MORA DA NATERA ZAKONODAVNU I IZVRSNU VLAST DA POSTUJE I PRIMENJUJE POSTOJECE I ZAKONE KOJE DONOSE U SKUPSTINI, SUD MORA DA RADI U INTERESU NARODA INACE NE TREBA DA POSTOJI, KAO I DRZAVA...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *