УБИЦЕ СЛАВЕ МЕЂУ ЖРТВАМА: НATO канцелариjа у Београду прославила 10 година постојања

UBICE SLAVE MEĐU ŽRTVAMA: NATO kancelarija u Beogradu proslavila 10 godina postojanja

11 oktobra 2016

NATO 456658

Vojna kancelarija NATO pakta u Beogradu večeras je svečano proslavila svoju desetogodišnjicu u ambasadi Slovačke u Beogradu, koja se vodi kao kontaktna ambasada Severnoatlantske alijanse u Srbiji.

Svečanosti u ambasadi Slovačke su prisustvovali zvaničnik komande združenih snaga NATO u Napulju general Rajnhard Klos, ministar odbrane Zoran Đorđević, pripadnici Vojske Srbije, kao i diplomatski predstavnici, mediji i članovi nevladinih organizacija.

Šef NATO vojne kancelarije, general Ćezare Marineli, povodom jubileja kancelarije u Beogradu je rekao: „NATO i Srbija su prešli dug put za poslednjih 10 godina i danas razgovaramo više, vežbamo češće i učimo jedni od drugih. NATO kancelarija ostaje posvećena daljem unapređenju našeg partnerstva i podršci željenom nivou saradnje Srbije s Alijansom, poštujući vašu želju da ostanete vojno neutralni“.

Reč je uzeo i pomoćnik ministra spoljnih poslova za bezbednosnu politiku Branislav Filipović i izjavio: „Promovisaćemo i dalje našu saradnju s NATO-om u okviru proglašene politike vojne neutralnosti koja ne vodi u izolaciju ili samodovoljnost već osnažuje naše opredeljenje da budemo solidaran, odgovoran i predvidiv partner, kako u regionu, tako i u Evropi“.

Vojna kancelarija Alijanse u Beogradu je otvorena pre 10 godina, krajem 2006. godine, kao diplomatsko predstavništvo Alijanse u vojno neutralnoj Srbiji. Od tada je u stalnom kontaktu sa Vojskom Srbije, sa kojom je sprovela preko 1.400 zajedničkih aktivnosti.

Narod Srbije još uvek ne zaboravlja posledice dejstava NATO pakta u Srbiji 1999. godine i svake godine se organizuju protesti u znak sećanja na zločine Alijanse, tako da se može reći da ubice slave među žrtvama.

Izvor: Pravda

KOMENTARI5 komentara

 1. Hitler Velicanstveni says:

  Zivio svemocni NATO! smrdijanski robovi morate odati pocasti vasim gospodarima svemocnoj imperiji USA i NATO-u!

  • Batina says:

   Nisi ti govno no onaj sto dozvoljava tvoje komentare ovdje.

   • Hitler Velicanstveni says:

    @Batina smrdijanac nije ovo vrime tvog balkanskog koljaca i kasapina milosevica! Budite mirni kao bubice pseta srbijanska inace cemo vas zatrt ako nam se prohte i to danas! ZA DOM SPREMNI!

    • Lemi says:

     Ovaj portal pod hitno da zabrani ove odvratne komentare ili da uradi isto kao i hr portali da tko god zeli nesto napisati mora biti registrovan ili preko facebook naloga da bi se utvrdilo koji to bolesni umovi prosipaju i sire mrznju u 21-prvom veku. Ovako pod tajnim imenima sakrivaju se i pisu najodvratnije gadosti skrivajuci se u svojim misjim rupama i hraneci svoj ego.

 2. Njofra says:

  opa djurdjo,vidi ovog internetskog ratnika. ajde trk u staju i zabi se u kobilju pizdu-naglavacke. stoko neopevana

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *