УБИЛИ ГА ЈЕР ЈЕ ПОМОГАО СРБИМА: Последње наређење Светог Цара Николаја Другог

UBILI GA JER JE POMOGAO SRBIMA: Poslednje naređenje Svetog Cara Nikolaja Drugog

17 jula 2015

nikolaj-romanov 445Poslednji put vam se obraćam mnogoljubljena vojsko moja. Posle odricanja prestola Ruskog u moje i u ime moga sina, vlast je predana privremenoj vladi, na inicijativu ruske dume.

Neka joj Gospod Bog pomogne da Rusiju odvede na put slave i blagostanja.

Neka pomogne Bog i vama blagoslovena vojsko, da odbranite našu otadžbinu od napada zlih neprijatelja. U proteklih dve i po godine vi ste podneli tešku vojnu službu, mnogo krvi je proliveno i mnogo je silnih stvari urađeno ali bliži se čas kada će Rusija zajedno sa svojim blagoslovenim saveznicima u zajedničkom stremljenju ka pobedi, slomiti i poslednji napad protivnika. Ovaj rat se mora završiti potpunom pobedom.

Ko sada razmišlja o miru, i ko ga želi, on je izdajnik otadžbine i njen neprijatelj. Znam da svaki častan vojnik ima ovakvo mišljenje.

Ispunite svoj dug, zaštite našu blagoslovenu veliku otadžbinu, povinujte se privremenoj vladi, slušajte Vaše starešine i shvatite da je svako slabljenje poretka služenje neprijatelju. Čvrsto verujem da u Vašim srcima teče bezuslovna ljubav prema našoj velikoj otadžbini.

Neka vas blagoslovi Gospod Bog i neka vas Sveti velikomučenik i pobedonosac Georije odvede ka pobedi.

(glassacera.wordpress)

KOMENTARI2 komentara

  1. mmm says:

    Ovakve reci, pune ljubavi prema svom narodu i otadzbini, ujedno i lepe i tragicne, mogle su da izuste samo usta jednog velikog coveka, niklog u ruskom_ slovenskom narodu /bez Poljaka i Bugara, da ne spominjem ove izdajice iz bivse Jugoslavije/ Ako mi neko da primedbu da on ima u sebi i germanske krvi, ne priznajem, jer oni svi nose u sebi nasu, slovensku krv.

  2. Apis says:

    Voleti svoju zemlju naprimer Rusiju nije obavezno da si Rus. Voleti svoju zemlju znaci biti iskren covek i postovati to sto ti je omogućen jednakopravan zivot sa ostalim građanima. Izuzetak je samo okupurana drzava jer tu se kao vlast pojavljuje okupator koji ne zasluzuje nikakvo postovanje. NEKA JE RUSKOM CARU VECNI MIR I SLAVA U CARSTVU BOZIJEM!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *