УДАР НА ДАЧИЋЕВ АВИОН! У 22.50 изнад Љубљане се чула експлозија и видео бљесак! Ово су прве информације!

УДАР НА ДАЧИЋЕВ АВИОН! У 22.50 изнад Љубљане се чула експлозија и видео бљесак! Ово су прве информације!

3 септембра 2019

Велико невреме које је захватило Словенију, Хрватску и БиХ умало је било фатално за министра спољних послова Србије Ивицу Дачића.

Дачић је летео авионом Фалкон у Блед, када је изнад Љубљане гром ударио у летелицу, око 22 часа и 50 минута.Удар муње изазвао је велику панику, али на срећу, у овом инциденту није било тежих последица, пошто је пилот слетео на најближи аеродром у Словенији. Дачић је наставио пут Бледа, где учествује на Стратешком форуму.

– Чула се мања експлозија, видео се бљесак. Али, не може нам нико ништа – поручио је Дачић.

У невремену које је захватило западни део Балканског полуострва за само два сата је забележено око 20.000 громова, а један је ударио у авион којим се Дачић возио.

Подсетимо, ово није први пут да министар доживи непријатност. Крајем маја на небу изнад Грчке покварио се исти авион у коме се такође налазио Дачић и морао је хитно да слети у Атину и то у року од 15 минута!

KOMENTARI11 коментара

 1. Kulak says:

  Lukav je Dačić.Nakon brojnih naivčina koje smo imali u srpskoj politici napokon i jedan veliki lisac.

  • Cp6a says:

   То није лисац, него бананамен и коферче, плус тежак алкос и превртљивац. Колико се сећам, то беше нарко-новац. Колико је дечице кренуло наркоманским беспућем због тога? И сад он такав је Мицко С. Којотовић - Генијалштина, ај бре. Да изађеш на улицу и манеш руком, има наваташ туце поштенијих, паметнијих и родољубивијих људи од њега.

 2. теоретичар says:

  Чувај се дачо. То је хаарп. Видиш да су направили 20000 громова да би тај твој замаскирали.

 3. теоретичар says:

  Јел зна неко ко је и како "za samo dva sata je zabeleženo oko 20.000 gromova"??? Ако је неко већ забележио 20 иљада, онда ово "око" не стоји. Не иде заједно никако. И шта је све ГРОМ? Муње на све стране па узмемо просек кроз наш прозор, па површина, па онда подељено па пута просек...Где то било дваес иљаде громова? Јел то неки изасланик Светог Илије открио тајну? Шокантно.

  • Slobodanka says:

   Можда није харп, него да ли су и светом Илији досадили и дојадили са оваквим окупљањима? Дачић је добио опомену да тамо не иде, а већ је добио сличну опомену кад је ономад летео у Грчку.

 4. Косовац says:

  На том Стратешком форуму је Дачић добио праве инструкције, није ваљда то неки концерт. …..Срећан повратак са тог Стратешког форума, желим му уз лепу песму „Сини муњо, удри громе, осветли му пута, да мој Дача, тако пијан, негде не залута“. …..А Александра би могла да се стиди једно десет минута.

 5. Kostakos says:

  "Nemoze nam niko ništa". Skromnost je izgleda nekome nešto nepoznato .

 6. Tak vam je to dečeci mali says:

  Aaa, jadan. Snašli ga..., Bljesak i Oluja......, Opet...

 7. persida says:

  Ni gromovi nisu sto su nekad bili, al su gnjide vazda iste.

 8. A akoM says:

  Iz naslova bi čovjek pomislio da su ga Slovanci gađali s S-300!?!A možda su ga i pogodili,ali ima sreću?!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u