УДАР НА ДАЧИЋЕВ АВИОН! У 22.50 изнад Љубљане се чула експлозија и видео бљесак! Ово су прве информације!

UDAR NA DAČIĆEV AVION! U 22.50 iznad Ljubljane se čula eksplozija i video bljesak! Ovo su prve informacije!

3 septembra 2019

Veliko nevreme koje je zahvatilo Sloveniju, Hrvatsku i BiH umalo je bilo fatalno za ministra spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačića.

Dačić je leteo avionom Falkon u Bled, kada je iznad Ljubljane grom udario u letelicu, oko 22 časa i 50 minuta.Udar munje izazvao je veliku paniku, ali na sreću, u ovom incidentu nije bilo težih posledica, pošto je pilot sleteo na najbliži aerodrom u Sloveniji. Dačić je nastavio put Bleda, gde učestvuje na Strateškom forumu.

– Čula se manja eksplozija, video se bljesak. Ali, ne može nam niko ništa – poručio je Dačić.

U nevremenu koje je zahvatilo zapadni deo Balkanskog poluostrva za samo dva sata je zabeleženo oko 20.000 gromova, a jedan je udario u avion kojim se Dačić vozio.

Podsetimo, ovo nije prvi put da ministar doživi neprijatnost. Krajem maja na nebu iznad Grčke pokvario se isti avion u kome se takođe nalazio Dačić i morao je hitno da sleti u Atinu i to u roku od 15 minuta!

KOMENTARI11 komentara

 1. Kulak says:

  Lukav je Dačić.Nakon brojnih naivčina koje smo imali u srpskoj politici napokon i jedan veliki lisac.

  • Cp6a says:

   To nije lisac, nego bananamen i koferče, plus težak alkos i prevrtljivac. Koliko se sećam, to beše narko-novac. Koliko je dečice krenulo narkomanskim bespućem zbog toga? I sad on takav je Micko S. Kojotović - Genijalština, aj bre. Da izađeš na ulicu i maneš rukom, ima navataš tuce poštenijih, pametnijih i rodoljubivijih ljudi od njega.

 2. teoretičar says:

  Čuvaj se dačo. To je haarp. Vidiš da su napravili 20000 gromova da bi taj tvoj zamaskirali.

 3. teoretičar says:

  Jel zna neko ko je i kako "za samo dva sata je zabeleženo oko 20.000 gromova"??? Ako je neko već zabeležio 20 iljada, onda ovo "oko" ne stoji. Ne ide zajedno nikako. I šta je sve GROM? Munje na sve strane pa uzmemo prosek kroz naš prozor, pa površina, pa onda podeljeno pa puta prosek...Gde to bilo dvaes iljade gromova? Jel to neki izaslanik Svetog Ilije otkrio tajnu? Šokantno.

  • Slobodanka says:

   Možda nije harp, nego da li su i svetom Iliji dosadili i dojadili sa ovakvim okupljanjima? Dačić je dobio opomenu da tamo ne ide, a već je dobio sličnu opomenu kad je onomad leteo u Grčku.

 4. Kosovac says:

  Na tom Strateškom forumu je Dačić dobio prave instrukcije, nije valjda to neki koncert. …..Srećan povratak sa tog Strateškog foruma, želim mu uz lepu pesmu „Sini munjo, udri grome, osvetli mu puta, da moj Dača, tako pijan, negde ne zaluta“. …..A Aleksandra bi mogla da se stidi jedno deset minuta.

 5. Kostakos says:

  "Nemoze nam niko ništa". Skromnost je izgleda nekome nešto nepoznato .

 6. Tak vam je to dečeci mali says:

  Aaa, jadan. Snašli ga..., Bljesak i Oluja......, Opet...

 7. persida says:

  Ni gromovi nisu sto su nekad bili, al su gnjide vazda iste.

 8. ARMAGEDON says:

  Ivica gromovnik

 9. A akoM says:

  Iz naslova bi čovjek pomislio da su ga Slovanci gađali s S-300!?!A možda su ga i pogodili,ali ima sreću?!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *