УДАР НА РУСИЈУ ПРЕКО СРПСКИХ ЛЕЂА: Шта планира Бајденова администрација? (ВИДЕО)

UDAR NA RUSIJU PREKO SRPSKIH LEĐA: Šta planira Bajdenova administracija? (VIDEO)

25 decembra 2020

Istoričar i publicista prof. dr Srđa Trifković izjavio je da će Bajdenova administracija pokušati da dokaže svoju ozbiljnost u pogledu suzbijanja tzv. malignog uticaja Rusije na Balkanu, preko srpskih leđa.

Istoričar kaže da ne bi bio iznenađen jednim rapidnim scenarijem u kom bi u Bosni i Hercegovini visoki predstavnik počeo koristiti bonska ovlašćenja, a i uključivanje turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, koji se sa zapadnim partnerima slaže oko unitarizacije BiH.

Profesor Trifković je izjavio je kako su članovi Predsedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić odluku da se ne sastanu s Lavrovom doneli u konsultacijama s američkim šaptačima iz senke.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad 4 says:

    biće ruske batze u bosni i pdzemni aerodromi,ima NATO za f dupe rodjeno da se ujede ako krenu na republiku srpsku i srbiju.Bolje im je da ne čačkaju.rew može da se desi zatvaranje boindstila jer PARA NEMA i zato je onolika kuknjava u vašingtonu bila sa madlken olbrajt na čelu.Zabola bab za unuke jošš neki dolar ali presešće joj šiptarske pare i njoj i njenoj familiji,kosovska kletva je mnogo jaka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *