УДАРНА ВЕСТ! АМЕРИКА ХИТНО ШАЉЕ „THAAD“ РАКЕТНИ СИСТЕМ У ИЗРАЕЛ! Иран спрема напад (ВИДЕО)

UDARNA VEST! AMERIKA HITNO ŠALJE „THAAD“ RAKETNI SISTEM U IZRAEL! Iran sprema napad (VIDEO)

4 marta 2019

Vojska Sjedinjenih Država je u Izrael poslala terminalnu bateriju protiv balističkih raketa (THAAD), javila je Evropska komanda američkih snaga (EUCOM).

– Prema saopštenju sekretara odbrane, američka Evropska komanda je početkom marta u Izrael poslala THAAD sistem – navodi se u saopštenju.Namera tog koraka je da se demonstrira stalna posvećenost Sjedinjenih Država sigurnosti Izraela, dodaje se u saopštenju. U okviru raspoređivanja, pripadnici američkih službi će raditi na različitim lokacijama u Izraelu kako bi pomogli lokalnim vojnim snagama da usklade postojeću strukturu vazdušne i raketne odbrane sa THAAD sistemom.

THAAD sistem, koji se smatra jednim od najnaprednijih u svetu, biće dodat postojećoj izraelskoj protivvazdušnoj odbrani. Ovo poslednje sada uključuje “Gvozdenu kupolu”, dizajniranu da obori rakete kratkog dometa i sistem “Strela”.

Portparol IDF-a, brigadni general. Ronen Manelis je naveo da će američka baterija protiv- balističkih raketa biti razmeštena na jugu zemlje i da će oko 200 američkih vojnika biti tamo.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. samostalan says:

  U prevodu, Izrael sprema napad na Iran. Ali Iranci nisu Rusi, zazalice kad rakete pocnu da padaju na Tel Aviv.

 2. Aleks says:

  Samo palestincima udeliti RB i igle a ne sa pračkama da se bore. Židovi su bezobrazni sa svih strana ih treba tucat po malo. Amerika je daleko komšo te kokne ko glistu dok oni stignu😉. Amerika če oslabiti kad tad ali u kratko aaa Kaljimero če ostane sam i onaj i ovaj sa juga naš😉 leeeleee

 3. doktrina soka says:

  Gadno se zakuvava,ali to je samo zveckanje oruzjem,arena za odmeravanje snaga SAD i Rusije u tudem dvorstu.

 4. Pera says:

  Ako nekom nisu bas jasni odnosi, amerika ne salje izraelu pomoc,,, nego jevreji zahtevaju da im posalju oruzje. Valjda vam je jasno da amerikom vladaju jevreji vec stotinu godina. Jel pre neku nedelju zena u americi je dobila otkaz jer nije htela da potpise ugovor gde stoji da nesme nikad govoriti lose itd. protiv ??? amerike ? ne, nego protiv izraela. Pre nekoliko godina izraelski atase za stampu, tzibora menache je izjavila : Vi to znate vrlo dobro, i glupi Amerikanci to znaju, mi kontrolisemo njihovu vladu, bez obzira ko se nalazi u Beloj kući. Mi kontrolisemo kongres, medije, mi kontrolisemo sve u SAD-u. U Americi možete kritikovati Boga ali ne možete kritikovati Izrael. http://matrixworldhr.com/2014/10/15/zasto-se-zapadnjacka-patokracija-boji-putina/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *