УДАРНА ВЕСТ! Америка започиње нови рат

UDARNA VEST! Amerika započinje novi rat

29 oktobra 2019

Sjedinjene Američke Države žele da ojačaju koaliciju koja se bori protiv takozvane Islamske države (ID) na severoistoku Sirije, izjavio je neimenovani visoko pozicionirani zvaničnik Stejt Departmenta.

Posle ubistva lidera ID Abua Bakra el Bagdadija, neimenovani zvaničnik rekao je da predsednik SAD Donald Tramp, koji je 6. oktobra najavio povlačenje američkih snaga sa severa Sirije, nije time nagovestio da Vašington odustaje od borbe protiv te terorističke organizacije.„Nikada nije bila ideja da napustimo misiju gonjenja ID…To je veliki napor, koji se nastavlja“, rekao je on novinarima, a prenosi Rojters.

Američki predsednik Donald Tramp objavio je u nedelju da je El Bagdadi poginuo tokom racije američke vojske na severu Sirije, pošto se razneo eksplozivom u tunelu.

Tramp je naveo da je 15 minuta nakon smrti Bagdadija obavljen DNK test kojim je potvrđeno da je to stvarno on.

KOMENTARI7 komentara

 1. Cetnik says:

  Verovatno su prvi uzorak dnk od el Bagdadija dobili od alaha pa sad znaju sigurno da je to on.

  • Za Srbiju says:

   Baš tako!

 2. Za Srbiju says:

  Koliko godina, velika američka vojna sila, ne može da porazi šaku islamista? Dok se Rusi nisu uključili, islamisti progutaše Siriju. Uostalom, koji je to rat, američka vojna sila dobila? Od 280 ratova, koje su vodili? Njihova se javnost uživela u holivudske ratne bajke, dok je realnost poražavajuća.

 3. test01 says:

  Amerika je zauzela naftna polju na teritoriji Sirije i ne zele da ih napuste - pljacka !!!

  • Pidza says:

   Isto sto rade nakosovu

 4. teoretičar says:

  USA je vodila 280 komata ratova, Rusija nekih 2,8 a Kina ni jedan. Realnost je poražavajuća za Kinu trenutno, a Rusija bolje da povede još koji rat jer samo to je pobednička realnost danas na svetu. Kao ono "nešto realno" što su mnogi Srbi mislili i nadali se da je Kina, a ispao španski mućak jer se Kina pretaktizirala i držala svoje kilave vojne snage bez ijedne intervencije, mada je imala šanse da se pridruži Rusiji. Tramp je eliminisao Kinu sa svetske "demokratsko napredne scene" za samo par godina bez ijednog metka. Nije da Kina nije pokušala, ali kao i uvek, Kinezi su loši taktičari i najčešće taktiziraju u tuđim čizmama. Ovog puta su navukli američke čizme i taman kad su "zablistali" na svetskoj sceni, ameri im izuli čizme i drže ih pored stola za potpisivanje tritija usred Kine. Tek da im pokažu da su i dalje goli i bosi. Si je povučen iz svih svetskih medija, svih ne svetskih medija pa čak i iz kineskih medija. Ćuti jadan i liže rane dok drhtavom rukom potpisuje demokratske tritije americi. Da vam nisam pisao godinama da je Kina samo zmaj od papira, pa još i da razumem euforiju Srba, ali pisao sam, upozoravao i objašnjavao da je Kina samo američko oružje i da im služi za okupaciju sveta. Jedina malo svetlija tačka koju Amerika još nije uspela da ugasi je Rusija, ali i ona cvili. Da vam ponovim - amerika neće bankrotirati, dolar neće biti povučen iz opticaja i ako ne bude Velikog rata, a neće ga biti, Srbiju ne očekuje ništa dobro, ali ako sgvatimo kuda ide ovaj svet pod vođstvom Amerike, možda se zakačimo za šarage. Zato se malo osvestite i tražite neki drugi put pa ga možda i pronađemo. Zar vam Kina nije dovoljan dokaz o snagi Amerike? Pred ekonomskim napadom Amerike, Kina je pala kao kula od karata. Put svile i vile možda i bude izgrađen, ali ne kineski i ruski, nego američki.

 5. teoretičar says:

  Skretao sam vam pažnju godinama da Kina nije nikakav saveznik Rusije i da Kina služi americi, između ostalog, i za izvlačenje sirovina iz Rusije po najnižim cenama. Rusija je "isterala" amere i mi smo slavili. Ja nisam, ali da budem fer, kažem "mi". A onda je Zapad uveo sankcije Rusiji i naterao je bez ijednog ispaljenig metka da klekne u Kini i potpiše tritije Kini, personofikaciji Amerike. Dakle Rusi su na drugi i još jeftiniji način nastavili da snabdevaju Zapad svojim sirovinama preko Kine i to daleko jeftinije. Rusija je izgubila direktne investicije u dolarima iz Amerike i morala da prihvati PONUĐENO! Nije Kina ta koja je "dočekla" da Rusija dođe na kolenima i ponudi se za "daj šta daš", nego Amerika, a Kina je samo međubaza amerike ili kako god to shvatite. Rusija tako dobila još manje dolarske investicije preko Kine i bila prisiljena da Kini prodaje ono što nije htela da da Americi. Kina je iskoristila grešku Rusa i počela da im plaća u jenima a dolare čuvala za sebe. A sve to su naši Srbi tumačili ne kao katastrofalnu taktiku Rusije, nego kao izbacivanje dolara. Jeste izbačen, ali samo iz Rusije. Rusija se dozvala pameti do pola, nije u stanju skroz, i pokrenula svoju vojnu silu. To, a ne sardanja i nepostojeći savez sa Kinom, je spaslo Rusiju privremeno. Dakle, Rusija je shvatila. Da li je na vreme i dokle će stići sada potpuno usamljena jer Kina je poražena i pre bitke kao i uvek, ne znam ali kad shvatim, pisaću vam opet i trpiti vaše besne gliste i primedbe kao i uvek, jer vi ste moji, moj narod. Rusija uvek malo kasni ali na kraju ipak stigne gde treba. Nadam se da nećemo biti svedoci Gorbačov potpisivanja uskoro i ponovo, mada nema garancija za to još uvek. Rusi su svesni da tp isto lako može da im se dogodi ponovo. Pored Nemačke koja takođe izvlači ruske sirovine na zapad pod svojim a ne pod ruskim uslovima, sada je i Kina definitivno postala američko oružje. Uskoro će to isto sa Rusijom raditi i Turska, mada vi to svi vidte kao samo i jedino rusku pobedu. Nije uopšte i nije ni najmanje. To je prisilna akcija Rusije. Ovo vam kao neka rekapitulacija svega danas, mada još nije sve vidljivo. To je tu, ispred vas sviju i ne zalećite se bez veze više nikad. Učite se na svojim greškama i ne ponavljajte ih. Samo tako Srbija može da pronađe put preživljavanja. Takav nam put.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *