УДАРНА ВЕСТ! АМЕРИКАНЦИ ПРЕВАРИЛИ ТУРКЕ – ТУРСКА ОБЈАВИЛА: Сад је доста, напашћемо! Почиње ТОТАЛНИ РАТ!

UDARNA VEST! AMERIKANCI PREVARILI TURKE – TURSKA OBJAVILA: Sad je dosta, napašćemo! Počinje TOTALNI RAT!

28 novembra 2017

Sjedinjene američke države isporučili su kurdskim borcima u Siriji danas preko 100 vojnih hamera i drugo naoružanj uprkos obećanju Donalda Trampa Turskoj da njegova zemlja neće više naoružati Kurde.

Nova pošiljka naoružanja stiže u trenutku velikih tenzija Ankare sa sirijskim Kurdima i čestim okršajima proturskih trupa u Siriji sa snagama tzv. Sirijskih demokratskih snaga. Samo par sati kasnije turski ministar odbrane najavio je da će u naredna dva dana Turska napasti naveći kurdski grad u Siriji.

Ovakav potez Vašingtona samo može pogroštati odnose sa Ankarom. SAD je najavila da će zadržati trupe u Siriji i nakon poraza Islamske države, a sada su od ID ulogu američkih igrača u Siriji preuzeli Kurdi.

TURCI OBJAVILI DA NEMAJU VIŠE STRPLJENJA: Sada ćemo izazvati totalni rat u Siriji

Turska bi u naredna dva dana mogla da napadne najveći kurdski grad u Siriji, Afrin, najavio je ministar odbrane Turske Nuretin Čanikli.

U zvaničnom saopštenju se navodi da je Afrin mesto gde  se obučavaju borci u turskoj zabranjene Redničke partije Kurdistana što pretstavlja pretnju po Tursku.

Ova izjava dolazi samo par sati nakon što su  Amerikanci, suprotno obećanju Donalda Trampa Erdoganu, nastavili sa isporukama oružja Kurdima.

Turska, prema dogovoru o zonama eksalacije, nastavlja da raspoređuje svoje trupe u delovima provincije Idlib. Turske snage se više od mesec dana grupišu uz granicu sa Sirijom.

(Pravda)

 

KOMENTARI6 komentara

 1. Beli Orao says:

  Šta rekoh u predhodnom tekstu koji je Latinski napisao ??!!! Baš to da Ameri uvijek lažu ama baš uvijek!!!! Oni nebi ni dana živjeli da ne lažu ,ubijaju ,muče na smrt i sve druge negativnosti ,oni su prokletstvo skupito u jednom narodu krvoloka !!!

  • Vojna I ojdeSe says:

   Ma to je samo strategija. Zashto drugi naarodi padaju na njihove dollars ili obechanja zlatne groznice. Pa iskushenje, Pali su naarodi... Vidish kako vlast, zlato i pohlepa unishtavaju narode... A Americans samo to im daju... Muhamed shta je rekao o reci eufrat , da je puno dno reke sa dijamantima, draguljama, zlata, i zbog toga narodi check da see poubijaju do jednog.... Groznica lakomstva.... Nisu samo Ameri krivi, I svi drugi su krivi.... A Isus kaze, natprevar u ljubavlju ? Pa ni u crkvi nema toga, samo pare, pare, pare, $$$$$€€€£££££¥¥¥¥¥¥

  • Velika Metla says:

   Belo orao,pa kad znaš da je Bog Istina,a sotona laž,a amerikanci služinčad sotonina onda osim laži od njih ništa drugo i ne možeš,pa sve i da hoćeš,očekivati! Kod njih je SVE,bukvalno SVE,gola laž!

 2. Majka says:

  E e, da su oni samo turke prevarili bilo bi to lepo. Prevarili bi oni i Boga da im je otac. Ali po tome i vidimo da im je otac đavo i da njegova dela čine, jer je đavo začetnik laži i obmane, stara zmija ili sotona.

 3. slobo says:

  Pa oni te Hamere dijele I kapom I sakom .Da to nesto valja sigurno ga ne bi davali Kurdima I Iracanima kao I Ukrajini .mnogo ih proizvode I parave tako da ih ima ko blata I neznaju sta ce s njima ,ali nista to nece biti djaba .Pa kako njihova vojna industrija radi .Poklone smece I onda kazu eee sada ti meni daj ulje ili zlato jer sam ja tebi" pomogao " kad ti je trebalo .Ma kome su oni nesto djaba dali a da se nisu bogato omrsili poslije ,Ne vjerovat im ni kad spavaju.

 4. Svetislav Surina says:

  Kurdima pod hitno treba dati državu.Nema nazad,Kurdi su sa rusima odradili najveći posao u uništenju islamske države.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *