УДАРНА ВЕСТ! Аустријски министар открио, СВЕ ЈЕ ДОГОВОРЕНО, СРБИЈА ЋЕ…

УДАРНА ВЕСТ! Аустријски министар открио, СВЕ ЈЕ ДОГОВОРЕНО, СРБИЈА ЋЕ…

4 октобра 2019

Дојучерашњи министар унутрашњих послова Аустрије Херберт Kицкл изјавио је да је са Србијом постигнут договор о повратку миграната придошлих преко Балканске руте који буду добили негативан одговор за добијање азила.

Kицкл, је у емисији ИмЗентрум на националној аустријској телевизији „први пут јавно“ изјавио да је са Србијом тај договор већ донешен.– Ово први пут откривам. Kао министар склопио сам уговор са Србијом, где особе које добију негативан одговор за азил у Аустрији, али не могу да се врате у своје земље, буду одведени у Србију – изјавио је Kицкл.

Да ли је Влада Србије мимо знања грађана ове земље потписала некакав погубни уговор са Западом по којем ће наша земља постати центар за мигране из Азије и Африке?

У каквој је вези вест из Аустрије и куповина политичке подршке режима од стране Запада и због чега се широм Србије све чешће пријављују инциденти са мигрантима, који упадају у сеоске куће, а када се цео случај пријави полицији, она одбија да реагује по јављању грађана.

Ако Аустрија оствари свој план, БАЛKАН ће постати центар за ПРОТЕРАНЕ МИГРАНТЕ (Тањуг 2018)

Аустријска влада преговара са земљама Западног Балкана о успостављању центара за протеривање илегалних миграната, пише бечки дневник ” Пресе “.

Лист тврди да Беч “већ води преговоре” са Београдом, Тираном, Скопљем и Приштином, о успостављању “кампова за протеривање особа које у Аустрији буду добиле негативан одговор на захтев за добијање азила, а која су дошла преко балканске руте”.

Та лица, према писању “Пресе”, треба да буду привремено “паркирана” у некој, за мигранте “мање атрактивној земљи”.

“Пресе” наглашава да земље Западног Балкана заузврат траже новац, а Беч тренутно разматра и правне могућности.У протеривању треба да помогне Фронтекс, али зато мора бити промењен мандат те агенције Европске уније. Фронтекс, како би желели у Бечу, требало би мигранте које спасе на мору, убудуће одмах враћа у северну Африку.

За разлику од Италије, аустријски канцелар Себастијан Kурц не жели да центри за прихват, у којима би мигранти могли да поднесу захтев за азил, буду упостављени у северној Африци јер страхује, према писању “Пресеа” да би на тај начин привукли превише људи.

За сада је нејасно које величине ће бити планирани кампови за протеривање на Балкану, додаје лист.(Србин.инфо,Тањуг)

KOMENTARI13 коментара

 1. Istina says:

  Ništa nas ne sme iznenaditi...

 2. Gardista says:

  Idemo...migranti,siptari, osiromaseni uranijum, gmo, pesticidi, monsanto, nuklearno smetliste, Vucic...koje smo mi smece

  • Za Srbiju says:

   I jesmo smeće, jer niko neće da pomeri dupe. Čekamo da to neko drugi uradi umesto nas. Ali taj drugi, ne postoji.

 3. persida says:

  Pisala sam o tome pre nekoliko godina da ce Srbia biti kamp za azijsku sirotinju. Niko o tome kod nas ne govori, Vucic naravno ne, ali ni tzv. opozicija nema sta da kaze, a tek crkva, ona ne zeli da prlja ruke. Raspali tamjan i stavljaj u dzep. Samo dokle, Srbi ce veoma brzo postati manjina u svojoj drzavi.

  • Za Srbiju says:

   Đorđević je potpisao Marakeški sporazum, koji se zove PAKT UN o migrantima. Pametne zemlje nisu potpisale, a mi smo zbog nekoliko miliona dolara prodali državu. Zato imamo "višak" u budžetu. Po tom sporazumu prihvatamo migrante, koji već sada dobijaju opremljene kuće po Šumadiji sa celokupnom opremom. Zabranjeno je pisanje medija o njihovom nasilju, kao i intervenisanje policije. Malo nam je problema sa šiptarima i poturicama, trebaju nam pakistanci, avganistanci i dr. Osim toga, AV je javno rekao da će penzionerima migranti zarađivati penzije. Ko je protestovao??? Mi smo mrtvi, samo još nismo svesni.

  • Nebeska Srbija says:

   Sta ti je sad crkva kriva?!!!Da objadnis povezanost crkve i migranata!

 4. persida says:

  Sporazum o kojem je rec je mnogo gori i dalekosezniji cak i od gubitka Kosova, ali Srbi su previse glupi da to shvate.

  • Djoka Brica says:

   Nebih pisao da su previse glupi jednostavno vecina misli samo za sebe a ne kolektivno sta ce biti sa zemljom, nepostoje vise funkcionalne slozne porodice poput najvece podrske u drustvu. Zalosno je to sve, nemoramo trpiti izdajnike niti odobriti vlastodrziteljima da rade sta hoce.

 5. Miroslav says:

  Interesuje me kako su mudzahedini mogli uci u Austriju iz Srbije, da ih nisu vozili hilikopterom...

 6. Косовац says:

  Званично је објављено да је упоређењем пописа 2011. са пописом 2002. године, број Ромске популације повећан за тачно 36,43%. Да ли су то браћа Цигани повећали наталитет, или је то последица споразума који је Борис Тадић потписао са ЕУ? ……….Срба се смањило 3,62%, Црногораца се смањило 44,20%, Југословена се смањило 71,13%, Мађара се смањило 13,43%, Бошњака се повећало 6,75%. Ецтра.

 7. Drwho says:

  Kakva prevara, "Balkanska ruta" ? Balkanska rute ne postoji. Postoji samo Grčka i Italijanska ruta, jer svi migranti ulaze pravo i prvo u EU, a ne na Balkan. Inače ovo je samo potvrda da nas nikada, ali baš nikada neće pustiti u EU. Jer da hoće, ne bi nas stavljali u isti koš sa migrantima koje ne žele, već bi nas na neki način zbog budućeg ulaska u EU poštedeli od istih.

  • Косовац says:

   @ Drwho, …..Пустили су нас они у ЕУ коџа одавно. У ствари, прикључили нас као Западни Балкан III брзине. ……….У овом случају, бивши министар унутрашњих послова Аустрије Херберт Kицкл је са неким Србином склопио Тајни споразум о пријему миграната које Аустрија врати. Вероватно је договорена и накнада, ако је она исплаћена, онда ће онај који је примио паре да игра као пипиревка. Или је то Ивица Дачић, или је то Небојша Стефановић. ……….Како мислиш због будућег уласка поштедели од истих. Ми смо бре човече већ ушли у пакету као Западни Балкан, географски смо на истом месту, кажем ти да смо III брзина, и добро дођемо као нека депонија. Приступни преговори су само један реалити, она јуче Вишеградска путујућа група уметника су реалити, само да се куване жабе не сете. И видим то им успева.

 8. petrovgrad says:

  Razgovarao sam sa jednim stručnjakom za emigrante na zapadu. Pitam ga šta smo mi pogrešili oko emigranata. On mi kaže trebala je Srbija da prihvati prvi milion i da ih naseli u prazna područja Pešter, Istočna Srbija, Banat,... Ja mu kažem šta će nam oni, zar ne vidiš kakvi su. On mi kaže, ovi su dobri strah me je da Srbiji ne uvale Somalijce, i ove iz Sahare. To su ti blago rečeno idioti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u