УДАРНА ВЕСТ – ГОРИ СИРИЈА! Иран бомбардује Сирију! (ВИДЕО)

UDARNA VEST – GORI SIRIJA! Iran bombarduje Siriju! (VIDEO)

19 juna 2017

Iranska Revolucionarna garda ispalila večeras više balističkih raketa srednjeg dometa na ciljeve na istoku Sirije. Iranci su gađali kampove terorista u provinciji Deir Ez Zor za koje sumnjiče da stoje iza napada na Parlament u Teheranu.

Revolucionarna garda saopštila je da je ispalila balističke rakete zemlja-zemlja iz zapadnih iranskih provincija Kurdistan i Karmanšah u istočnu sirijsku provinciju Deir Ez Zor.

Iran aktivno podržava Sirijsku arapsku armiju a iranski vojnici učestvuju u operacijama u Siriji. Ova akcija je samo nastavak te podrške koju Damask već dobija.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

 1. Milisav says:

  Hahaha. Tuku kampove. Pa ko u ratnom stanju drzi vojsku u kasarnama i kampovima

  • Lajla says:

   Za sada drze,jer su ih SAA saterali u torove.

 2. darko says:

  NIJE OVDE REC O ISILU VEC IRAN I SIRIJA CE POKAZATI DA IMAJU BALISTICKE RAKETE POKRETLJIVE BRZE KOJE MENJAJU PUTANJU I DA CE U SLOUAJU RATA PROTIV IRANA ILI SIRIJE MOCI SE GADATI TURSKE BAZE AVIJACIJSKE AVIJACIJSKE BAZE U SAUDIJSKOJ ARABIJI NATO PAKTA ITD.RUSIJA JE POKAZALA DA KALIBROM 2 SAD IMA I KALIBR 3 BRZINE 8 MAHA S PLASMOM MOZE GADATI BILO KOJU METU NATO PAKTA AKO TREBA U SAUDIJSKOJJ ARABIJI TURSKOJ ITD SIRIJA IMA ISKANDER M BRZINE 6 MAHA DOMETA 500 KM ALI I VERZIJE DOMETA 2700 KM ITD. UVERTIRA ZA KOPNENE SNAGE I BALISTICKE RAKETE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *