УДАРНА ВЕСТ! ЈЕЛЕНА МИЛИЋ ПРИМИЛА РУСКУ ВАКЦИНУ „СПУТЊИК ВЕ“: „Хвала руским научницима“ (ФОТО)

UDARNA VEST! JELENA MILIĆ PRIMILA RUSKU VAKCINU „SPUTNJIK VE“: „Hvala ruskim naučnicima“ (FOTO)

4 februara 2021

Direktorka Centra za evroatlantske integracije (CEAS) Jelena Milić javno je danas podelila vest da je primila prvu dozu ruske vakcine protiv korona virusa „Sputnjik Ve“ (Sputnik V) i čestitala svim nadležnim organima Srbije na odlično organizovanom procesu vakcinacije.Ona je kazala da se za rusku vakcinu odlučila jer su ugledni svetski časopisi objavili su da vakcina „Sputnjik Ve“ ima sve kvalitete kao i druge vakcine u opticaju, ali i prednosti koje druge nemaju.

„Ipak, ključni motiv izbora vakcine ‘Sputnjik Ve’ je da iskažem poverenje u relevantne institucije Republike Srbije, a pre svega Agenciju za lekove i medicinska sredstva koja je odobrila njenu upotrebu. Velika zahvalnost ruskim naučnicima. Iskreno se nadam da će proces proizvodnje vakcine ‘Sputnjik Ve’ uskoro početi i u Srbiji“, navela je Milićeva u saopštenju.

Sputnjik V i #MsMilic

Posted by Jelena Milic on Četvrtak, 04. februar 2021.

Milićeva je istakla da su Srbija i njeno rukovodstvo tokom pandemije pokazali veliku odgovornost i bespoštednu borbu od početka za nabavku respiratora i druge opreme, apostorifirajući i značaj odnosa sa Kinom.

„Ne zaboravimo pritiske i kritike koje su im tada dolazile iz EU i drugih centara zbog nabavke i dobijanja te opreme iz Kine zahvaljujući dobrim odnosima građenim sa Kinom. To je pre svega bila odluka da se što brže i bolje zaštiti što veći broj građana Srbije i naš zdravstveni sistem i to u trenutku kad i nije bilo drugog izbora“, napisala je ona, prenosi Tanjug.

KOMENTARI11 komentara

 1. Milan says:

  Ova guska ubedljivo radi za novac, a kad je strah za zdravlje u pitanju e onda može i obrt. Podsećanje 17.06.2014. pogledajte video> Jelena Milić: Nažalost, Rusija postoji!

 2. test01 says:

  Lajes na Srbe i pljujes na Ruse, primas platu od NATO . Zasto nisi primila mRNA "vakcinu" od tvojih gazda za koje radis, nego bas Rusku?

  • Kalipso says:

   nije luda..a to sto radi za novac. pa mnogi rade. a i najstariji zanat je poceo sa novcem..

 3. KGB says:

  Ova vrsta prostitucije je najniža!

 4. dinki says:

  Sram vas bilo,zašto je nijeste fajzerovali!!!!!!!!!!

 5. dinki says:

  Barem objavljujte javno gdje i kojom vakcinom su se vakcinisali osvedočeni srbo i rusomrzci.

  • persida says:

   Udariti joj bar dva Fajzera, pa je poslati u NATO da pogledaju rezultate. Izdajnicka gadura.

 6. petrovgrad says:

  bitno je da troši lovu u Srbiji i povećava PDV. Svaki mesec najmanje 2000 evra troši u Srbiji, malo pljuje, ali nezna drugo da radi. Na zapadu kad ostaviš lovu, oni to cene. Šta pričaš, koga briga. Bitna je lova.

 7. Kulak says:

  Nažalost,Rusija postoji!To je rekla ova monstruozna,čudovišna ustaška špijunka koja svim silama iznutra pokušava razbiti Srbiju.Njoj treba dati najjači mogući otrov kao i njenim idolima koji su poklali 700.000 Srba u Jasenovcu.

 8. Ramonda Serbika says:

  U pitanju je protekcija,najverovatnije povezana sa mitom i korupcijom - otkuda Sputnjik kad se pomenuta prijavila za Novičok.

 9. uddu says:

  Ovu gaduru treba zatvoriti zajedno sa Fikusom kad dođe oslobođenje !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *