УДАРНА ВЕСТ – КФОР изненада упао на север КиМ! ВОЈНИЦИ ЗАУЗИМАЈУ СТРАТЕШКЕ ПОЛОЖАЈЕ БЕЗ НАЈАВЕ

UDARNA VEST – KFOR iznenada upao na sever KiM! VOJNICI ZAUZIMAJU STRATEŠKE POLOŽAJE BEZ NAJAVE

9 januara 2019

Vojnici KFOR-a danas su kako oni tvrde počeli vojne vežbe na celoj teritoriji Kosova. Da li su u pitanju vežbe ili akcija saznaće se do kraja dana!

Pokreti međunarodnih trupa nisu prethodno najavljeni, a jedinice su ušle i na sever kosova.

– Mandat KFOR-a ostaje nepromenjen. To će doprineti osiguravanju sigurnog okruženja i slobode kretanja za sve građane Kosova kako je propisano Rezolucijom 1244 UN. KFOR će imati vežbe i rasporediće trupe na celoj teritoriji Kosova. Pokreti trupa biće širom Kosova. Vojnici KFOR-a su obučeni da budu spremni da se brzo rasporede, ako je bezbedno i sigurno okruženje ugroženo i sloboda kretanja – rekao je neimenovani izvor iz KFOR-a.

Vežbe počinju danas i trajaće do 11. januara.

KOMENTARI8 komentara

 1. punca says:

  ZAŠTO je AV dobio Zlatni LAV za MIR NA KOSOVU! DS su počeli 2000 da uništavaju Srbiju, a SNS sada sahranjuje Srbiju. Srbi su trn u oko hrišćanima.

  • Doktor says:

   Mislis,"Srbi si trn u oku sektasima"?

 2. Velika Metla says:

  kfor je na Kosmetu isto što i "islamska država" u Siriji! Znači američka i izraelska vojska!

  • milan says:

   koja si ti psihopata muslimanska, kakva izraelska vojska , leci se idiote

   • Velika Metla says:

    Milan,ne rekao mi čovek ovo šta si ti nažvrljao ovde! U Siriji se videlo KO je i ČIJA je ta tkzv "islamska država"! To SAMO takvi mufljuzi kao ti,i tebi slični,nisu videli! Meni i ima leka,ali tebi.............,ne! Ubuduće se obrati,nesoju,sa nekim argumentom,sem lajanjem uz vetar! Ovaj tvoj komentarluk je moguć čak i onima sa IQ nižim od temperature u frižideru!

 3. Branko says:

  Reaguju na sve veći broj pretnji i napada Albanaca na Srbe u skladu sa važećom rezolucijom 1244 UN-a. Neko je iz UN-a ovo naredio, a ne sa terena na Kosovu. Neko kome je stalo da se međunarodna pitanja i sukobi rešavaju mirno i razgovorom na za to jedinom adekvatnom mestu. Podsećam da je Putin nekoliko puta izjavio da želi i da će raditi da vrati autoritet toj organizaciji koju su amerikanci i NATO zloupotrebili i eksploatirali samo za svoje interese i interese svojih korporacija.

  • Velika Metla says:

   Branko,videli smo u pogromu 2005.godine KO je "kfor"! Pa valjda bi neko trebao odgovarati za taj isti pogrom,ili će sve loše šta se Srbima desilo ostati nekažnjeno?

 4. rts says:

  Oni su stoka americko-siptarska koja ce kad tad,polako,otici iz nase nase zemlje, kad tad..nece znati kako ce izaci sa kosova

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *