УДАРНА ВЕСТ – КИМ ЏОНГ УН САОПШТИО КОГА ЋЕ ПРВОГ НАПАСТИ АКО ДОЂЕ ДО РАТА: Цео НАТО у страху!

UDARNA VEST – KIM DŽONG UN SAOPŠTIO KOGA ĆE PRVOG NAPASTI AKO DOĐE DO RATA: Ceo NATO u strahu!

4 maja 2017

Ako bi situacija na Korejskom poluostrvu evoluirala u oružani sukob, Japan će biti prvi koji će prvi stradati, kako politički tako i od nuklearnog oružja, javili su severnokorejski državni mediji.

Oni upozoravaju Tokijo i da se udrži od bilo kakvih neprijateljskih akcija. „U slučaju nuklearnog rata na poluostrvu, Japan koji je smestio logističke i lansirne baze, kao i aerodrome SAD, biće pod dejstvom radioaktivnog oblaka pre bilo koje druge zemlje“, objavile su državne novine Rodong Sinmun.

Novine podsećaju Tokio na prethodna iskustva sa nuklearnim oružjem, navodeći da će ta zemlja postati cilj broj jedan za severnokorejske udare na američke snage koje su na japanskoj teritoriji.

„Ako Japan zaista brine o svojim interesima, mora da učini napore za mirno rešenje pitanja Korejskog poluostrva“, piše u komentaru.

„Kao prva zemlja na svetu koja je pretrpela katastrofu od atomske bombe, Japan zna bolje od drugih kako su strašne nuklearne katastrofe“, navodi se u članku.

(RT)

KOMENTARI8 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Ovaj puca u prazno. Možda bi mogao da dobaci do Japana uz pogodan vetar.

  • Milan says:

   Možda bi trebao da ih pustiš to da urade pa da se mi ostali uverimo da ne laprdaš.

 2. goran says:

  Briga Ameriku za Japan, samo ne diraj Izrael i bices OK. Amerika postoji samo zato da odradi posao za cioniste. Isto kao i Rusija.

  • Ivan says:

   Zabole Amerikance i za Japan, i za obe Koreje. Severno-Korejska agresija na Japan taman bi Amerikancima dobrodošla kao opravdanje da Koreju razvale konvencionalnim naoružanjem. Sprštili bi oni rado na Severnu Koreju jedno desetak interkontinentalnih balističkih raketa sa nuklearnom glavom, ali Severna Koreja se graniči sa Kinom i Rusijom – pa ta varijanta ne dolazi u obzir! Činjenica da se Severna Koreja graniči sa Rusijom i Kinom daje Kim Džong Unu pravo da bude bezobrazniji nego što bi inače smeo. Da se Severna Koreja geografski ne nalazi tu gde se nalazi, davno bi doživela sudbinu Japana 1945!

 3. Baraba says:

  Nema ovaj balls za to klasican blefer

 4. M says:

  I da je USA u Europi,ne bi toliko talambasala i riskirala Veliki Rat koji prijeti (i) Europi.

 5. Radikal says:

  Kresni jednu brate Kime da slavimo tvoje ime!

 6. Predrag says:

  Evo dokaza da Kim radi za amere. Unistenjem Japana otvorilo bi se na milione radnih mesta u americi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *