УДАРНА ВЕСТ! Код Бујановца спремали терористички напад на Србију

UDARNA VEST! Kod Bujanovca spremali teroristički napad na Srbiju

16 novembra 2020

PRILIKOM radova na pregledu terena koji se izvode na teritoriji opštine Bujanovac 14. novembra radnik firme koja radi na razminiranju područja opštine Bujanovac u koordinaciji sa centrom za razminjavanje prijavio je policiji da je pronađena veća količina naoružanja i minsko eksplozivnih sredstava.

Tada je pronađeno osam punjenja za ručni minobacač „Osa“, jedna protivtenkovska mina, vreća nitroglicerina, tri sanduka municije i jedan uređaj za praćenje.Sutradan formirana je ekipa nadležnih iz policije i vojske, koji su izvršili uviđaj i konstatovali da je za sada nepoznata osoba ili više njih u ataru sela Končulj koje je na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom, u mestu zvanom Singrit ispod stene u šupljini sakrili raznu vrstu naoružanja.

Malo je reći da su ljudi koji su ovaj posao radili bili šokirani kada su pronašli 9 kontejnera sa raketom za ručni raketni bacač M79 „Osa“ 137 municija za bacač granata „Zolja“, jednu protivtekonsku minu, jedan optički nišan, 1436 municije raznog kalibra, kao i maskirnu uniformu u fazi raspadanja.

O svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo u Vranju.

KOMENTARI3 komentara

 1. milorad3 says:

  ma neko je to ukrao i sakrio za preprodaju i onda je verovatno ili otputovao ili umro,šiptarski magacini oružja su po njihovim kućama , da se ne lažemo.

  • Velika Metla says:

   Pre nekih 20 godina otišla srbska policija da pretrese jednu šlihtarsku kuću u potrazi za oružjem. Ušli u kuću sve pretresli i nisu ništa našli, da bi se kasnije ispostavilo da je babatina šlihtarska sedela na trosedu pokrivena sa puno ćebadi, kao kvočka na jajima, a oružje bilo ispod nje u trosedu i ispod troseda. Toliko o "pametnim" policajcima.

 2. Milan says:

  "Maskirna unforma u stanju raspadanja" > sve to što su pronašli tamo se nalazi neko duže vreme, ali koliko dugo?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *