УДАРНА ВЕСТ! Код Бујановца спремали терористички напад на Србију

УДАРНА ВЕСТ! Код Бујановца спремали терористички напад на Србију

16 новембра 2020

ПРИЛИКОМ радова на прегледу терена који се изводе на територији општине Бујановац 14. новембра радник фирме која ради на разминирању подручја општине Бујановац у координацији са центром за размињавање пријавио је полицији да је пронађена већа количина наоружања и минско експлозивних средстава.

Тада је пронађено осам пуњења за ручни минобацач „Оса“, једна противтенковска мина, врећа нитроглицерина, три сандука муниције и један уређај за праћење.Сутрадан формирана је екипа надлежних из полиције и војске, који су извршили увиђај и констатовали да је за сада непозната особа или више њих у атару села Кончуљ које је на административној линији са Косовом и Метохијом, у месту званом Сингрит испод стене у шупљини сакрили разну врсту наоружања.

Мало је рећи да су људи који су овај посао радили били шокирани када су пронашли 9 контејнера са ракетом за ручни ракетни бацач М79 „Оса“ 137 муниција за бацач граната „Зоља“, једну противтеконску мину, један оптички нишан, 1436 муниције разног калибра, као и маскирну униформу у фази распадања.

О свему је обавештено Више јавно тужилаштво у Врању.

KOMENTARI3 коментара

 1. milorad3 says:

  ma neko je to ukrao i sakrio za preprodaju i onda je verovatno ili otputovao ili umro,šiptarski magacini oružja su po njihovim kućama , da se ne lažemo.

  • Velika Metla says:

   Пре неких 20 година отишла србска полиција да претресе једну шлихтарску кућу у потрази за оружјем. Ушли у кућу све претресли и нису ништа нашли, да би се касније испоставило да је бабатина шлихтарска седела на троседу покривена са пуно ћебади, као квочка на јајима, а оружје било испод ње у троседу и испод троседа. Толико о "паметним" полицајцима.

 2. Milan says:

  "Maskirna unforma u stanju raspadanja" > sve to što su pronašli tamo se nalazi neko duže vreme, ali koliko dugo?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u