УДАРНА ВЕСТ! Колумбијска војска кренула ка Венецуели!

UDARNA VEST! Kolumbijska vojska krenula ka Venecueli!

1 februara 2019

Kolumbijska pojačanja navodno su snimljena tokom noći kako se kreću prema venecuelanskoj granici, dok se previranja u susednoj zemlji pojačavaju.

Ovaj izveštaj o kolumbijskim trupama koje se šalju na granicu dolazi samo nedelju dana nakon što je venecuelanska vojska snimljena kako se kreće ka istoj oblasti prema kolumbijskoj granici.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. Vojna i ojdesve says:

  Ajde, ajde

 2. Velika Metla says:

  Malo im para od kokaina nego bi da se ovajde i od venecuelanske nafte! Služite naci-americi samo za potkusurivanje! Nego,dok vi to shvatite mnogi će mirisati ljubičice odozdo!A i nije mi vas žao ni mrvu jednu!

 3. marko says:

  venecuela sam o tReba dobro zatvoriti granice jer fasisti kolumbija sad i ostali placenici isil i ostali zele uci i klati po venecueli sve zivo pa pripisati maduru kako kolje kako je to najzlogasniji diktaotor OVE HIJENE ZLA STOKA U SVOJIM NAUMIMA P O SVETU IZMISLJAJU SVAKAKVE ZLOCINACKE MISLI I DELA. ali msilim da venecule ima dovoljno vojske s rezervom 700 000 da ovo zaustavi da ne udju teroristi u vene cuelu

 4. Kurgan says:

  Narko vojska je neustrašiva-dok deluje doza, belog ili dolara, sve jedno. Nakon toga je u krizi. Skupa vojska. Poslužiće samo za besplatnu propagandu ruskih svakojakih sokoćala. A jenki će tražiti novu naivnu pešadiju, jer svoje nemaju.Poenta je da će posejati zlo na još jednu njivu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *