УДАРНА ВЕСТ! КУРТИЈУ ОДБИЈЕНА ВИЗА ЗА АМЕРИКУ

UDARNA VEST! KURTIJU ODBIJENA VIZA ZA AMERIKU

4 novembra 2021

Premijeru privremenih prištinskih institucija i lideru Samoopredeljenja Aljbinu Kurtiju nije odobrena viza za posetu Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi Kosovo post.Vest o negativnom odgovoru na zahtev za dobijanje vize za ovaj portal potvrdili su saradnici kosovskog premijera Aljbina Kurtija.

Taj portal navodi da je Kurtiju vizu uskratila “najmoćnija država na svetu, odnosno ‘ko-sponzor’ rađanja i izgradnje Kosova”.

Kosova post je naveo i da Kurtiju ne pomaže ni velika podrška građana na Kosovu da “otvori vrata zemalja u svetu”, preneo je portal Kosovo onlajn.

KOMENTARI6 komentara

 1. Ovcoizovani covid idioti says:

  Aaauuuuuuuu,pa kako to, nije demokratski :-)))

 2. milorad5 says:

  kurtiju ne treba viza za ameriku, on muti vodu za vašington, ali je realno glup ko kuvana noga,radi što mu se kaže i biće ubijen na kraju kad odradi, i postane nezgoidan svedok,on na kosovu kao političar ili TATA ne postoji.Jedini razlog zašto gas nisu zveknuli iz albanskog mafijaškog miljea je što su ZBUNJENI i ne znaju šta da misle u vezi kurtija i bondstila više uopšte pa trenutno procenjuju iz busije ŠTA I KO preko kurtija muti.Takodje zasdati su opasni finansijski udarci šiptarsko crnogorskoj(komite:)) mafiji i to je isto ono što ih zbunjuje načisto,odjednoim policija na zapadu radi svoj posao i saed igraju isključivo na britanskim strunama ali to je tanka žica koja miož da im na kraju završi oko vrata.Videćemo uskoro će se razbistriti naglo cela ta mračna kosovska priča.

 3. Si Ju Leter Aligeder says:

  Zato što je Kurti krpena lutka bez krvi napravljen je od najlona ispunjenog papirom. Perika mu je napravljena od konjske grive i ubačen mu je program upgrade "Tači" da oslobodi kosovo na severu od srpske okupacije do poslednjeg kforovca. Svako drvo se po svom rodu poznaje ali ovaj nije čak ni ljudsko biće i ne podleže toj vrsti papirologije.

 4. VRSK says:

  Dva toljumbe za gospodin!

 5. Dijana says:

  nije oprao gu.u pa mnogo smrdi i zato nemože u ameriku....

 6. Ilija Čvorović says:

  Da li je gospođa norvežanka okrečila norveški stančić? Izgleda njen suprug se vraća u Norvešku, treba da pozavršava paketiće za deda Mraza,sad će katolički Božić.:))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *