УДАРНА ВЕСТ! МИЛО ИЗДАО НАРЕЂЕЊЕ: Хапсе се сви организатори литија и протеста! УХАПШЕНИ МИЛАЧИЋ, МАЈКА МИЛАНА КНЕЖЕВИЋА…

UDARNA VEST! MILO IZDAO NAREĐENJE: Hapse se svi organizatori litija i protesta! UHAPŠENI MILAČIĆ, MAJKA MILANA KNEŽEVIĆA…

31 januara 2020

Milo Đukanović otišao je još jedan korak dalje u diktaturi i maltretiranju naroda koji se bori za svoja prava, pa je tako naredio da se uhapse svi oni koji su organizovali potpuno mirne litije na kojima su se borili za svetinje!Đukanović je pokazao u kakvom je strahu i očaju kada je povukao ovakve poteze, iz nemoći da smiri proteste i narod koji se pobunio protiv njegovog režima i ustao da brani svetinje, pa je odlučio da ih sve uhapsi!

Podsetimo, širom Crne Gore održavaju se mirne litije, koje su počele da se organizuju posle usvajanja sramotnog Zakona o slobodi i veroispovesti, a koje u poslednje vreme okupljaju sve veći broj ljudi.

Tako je samo sinoć u Pljevljima bilo čak 20.000 ljudi, u Beranama 15.000…

UHAPŠENI MILAČIĆ, MAJKA MILANA KNEŽEVIĆ…

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić uhapšen je jutros na aerodromu u Golubovcima čim je izašao iz aviona.

Dok je sa prtljagom izlazio iz aerodromske zgrade dočekali su ga policajci koji su mu saopštili da je uhapšen, a potom to overili stavljanjem „lisica“ na ruke.

– Milo Đukanović, gotov si, bitango jedna!, poručio je Milačić dok je ulazio u policijsko vozilo.

– Ne znam razlog hapšenja moje majke i brata, ali znam da je majka bila učesnik molebana i litija, zbog donošenja Zakona o slobodi veroispovesti, i to joj sigurno nisu mogli oprostiti, rekao je Milan Knežević.

Dok se drama odvijala u mojoj kući ja i mlađi brat bili smo u Beogradu.Upravo se kolima vraćem za Crnu Goru i poručujem kolovođama ovog režima da ću za nekoliko sati biti u Podgoricu i da im ja stojim na raspolaganju, poručio je Knežević.

KOMENTARI3 komentara

 1. Vojna i ojdeSve says:

  Biche rata kazhu svi... Astalavista neptun....

 2. Aleks says:

  Molotovke sta se čeka kad zagori 1000 molotovki lepo vatra grije ...a od toga i murija beži😉.

  • Filip says:

   Posmatrajući gradaciju milovog ponašanja ono vodi do krvoprolića. On pokušava upravo tako nešto nameštajući situaciju da kao opravdano interveniše silom. E to je glupost koja će ga koštati glave.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *